Connect with us

technokrata

Letöltéskánaán – ismét üzemel a Suprnova.org!

Kütyük

Letöltéskánaán – ismét üzemel a Suprnova.org!

Több évnyi tetszhalott állapotból tért vissza, minden internetező örömére.

Amint arról korábban beszámoltunk, az egykor nagy népszerűségnek örvendő Suprnova.org a jogvédők áldozata lett: 2004 végén „bezárt a bazár”. Sloncek, a domain korábbi tulajdonosa azonban nemrég rábólintott a The Pirate Bay kérésére; a svéd csapat ugyanis abból a célból kereste fel a szláv tulajdonost, hogy rávegye: indítsák újra a Suprnovát. Sloncek azért engedett a TPB-nek, mert úgy gondolta, ők valóban vissza tudnak térni a gyökerekhez. A férfi már látta a készülő új site-ot, és úgy vélte, hogy az kinézetét tekintve majdnem teljesen ugyanolyan, mint amilyen akkor volt, amikor bezárták.

Nos, most már bárki megnézheti, hogyan sikerült – a Suprnova.org teljesen működőképessé vált a héten. Vagyis újra üzemel a torrentkereső szolgáltatás – a site-on magán semmilyen jogsértő anyagot nem tárolnak. És ez egyben üzenet is a jogvédőknek: „You are the past and the forgotten, we are the Internet and the future” („Ti vagytok a múlt és a felejtés, mi az Internet és a jövő”).

Sloncek egyébként azzal a feltétellel adta meg az engedélyt a domain használatához, ha a kinézetet nem változtatják meg teljesen – funkcionalitásában azonban bővíthetik a svédek. Emellett abban is megegyeztek, hogy a site közösség-orientált lesz, vagyis nem válik zárt szerverré.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd