Connect with us

technokrata

Aranyba mártott LG Prada luxusmobil

Kütyük

Aranyba mártott LG Prada luxusmobil

A jelek szerint sikerült tovább emelni az LG luxusmobiljának eleganciáját.

Az Amosu nevezetű, elsősorban exkluzív és személyre szabott mobilokkal foglalkozó cégnek eszébe jutott, hogy mi lenne, ha a világ első Prada telefonját egy kicsit még tovább csinosítanák. Ennek eredményeképp született meg az alábbi felvételeken látható, limitált szériás LG Prada készülék, melynek egyes részeit 24 karátos aranybevonat díszíti. A spéci telefon ára 499 font, vagyis mintegy 190 ezer forint, ami ebben a kategóriában abszolút nem nevezhető soknak.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett készülék érdekessége, hogy nem rendelkezik hagyományos billentyűzettel, kijelzője alatt pedig csak néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet.

A Prada mobil kezelésében értelemszerűen az érintésérzékeny kijelző játssza a legfontosabb szerepet, csakúgy, mint a január elején bejelentett Apple iPhone esetében. A nagyméretű, nem kevesebb mint 3 colos képátlójú kijelző 400×240 pixeles felbontással rendelkezik.

A hátlap balfelső sarkába került a digitális fényképezőgép modul, melynek optikája Schneider-Kreuznach gyártmányú. Az optikától balra egy kis tükör, jobbra pedig egy LED-alapú segédfény kapott helyet, a maximális fotófelbontás 2 megapixel (1.600×1.200 képpont).

A hagyományos kialakítású Prada mobil 98,8 milliméter hosszú, 54 milliméter széles és mindössze 12 milliméter vastag. A vezeték nélküli technológiák közül ezúttal a GPRS, az EDGE és a Bluetooth 2.0 támogatott, a 40 MB-os belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető.

Szólnunk kell továbbá még a fejlett zenelejátszóról (MP3, AAC, AAC+, WMA), az USB 2.0 interfészről, a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról (maximum 300 órás készenlét és 3 órás beszélgetési idő), illetve az Office dokumentumok támogatásáról.

A Prada mobilról készített tesztünk az alábbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek