Connect with us

technokrata

Windows Live a Nokia mobilokon

Kütyük

Windows Live a Nokia mobilokon

A Microsoft a Nokia készülékeket is meghódítja magának.

No szerencsére nem arról van szó, hogy a finn mobilgyártó Windows Mobile-ra cserélné a már jó ideje használt Symbian operációs rendszert, hanem arról, hogy mostantól már Nokia telefonokkal is használatba vehetők a különböző Windows Live szolgáltatások. Ezek közé tartozik többek közt a Windows Live Hotmail, a Windows Live Messenger, a Windows Live Contacts és a Windows Live Spaces.

A Windows Live első körben az S60 platformos Nokia okostelefonokon veti meg a lábát. A Nokia N73, Nokia N76, Nokia N80 Internet Edition, Nokia N93i, vagy Nokia N95 smartphone-okkal rendelkező felhasználók a Download! alkalmazás révén pillanatok alatt letölthetik készülékükre a Windows Live programcsomagot.

Ez a lehetőség a kezdeti időkben a következő országokban érhető el lokalizált formában: Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Hollandia, Norvégia, Spanyolország, Egyesült Királyság, Svédország, Szaúd-Arábia és Egyesült Arab Emirátusok. A későbbiekben természetesen tágulni fog ez a kör, sőt a jövő évtől kezdve már a Nokia S40 szoftveres, hagyományos mobiltelefonjaival is használható lesz a Windows Live. A mellékelt felvételeken egyébként egy immár Windows Live-képes Nokia N95 látható működés közben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák