Connect with us

technokrata

Videótelefonálás a Sony PSP játékgéppel

Kütyük

Videótelefonálás a Sony PSP játékgéppel

A Sony népszerű hordozható játékmasinája új funkcióval gazdagodik.

Go!Messenger névre keresztelt, a Sony PSP-t telefonná alakító programot mutatott be a lipcsei Games Convention kiállításon a Sony Computer Entertainment Europe és a BT. A program 2008. januárjától érhető el.

Az IP-alapú hangátviteli (VOIP) technológiát használó programmal a Sony PSP tulajdonosok vezeték nélküli (Wi-Fi) hálózaton keresztül ingyen tarthatják a kapcsolatot egymással. A letölthető Go!Messenger – mely a cég döntése alapján bekerül a Sony PSP későbbi firmware frissítéseibe is – alkalmas üzenetküldésre és telefonálásra, sőt, a külön csatlakoztatható Go!Cam videókamera segítségével akár videótelefonálásra is.

A Go!Messengert a Sony a BT-vel, a vállalat vezeték nélküli kommunikációs partnerével közösen fejlesztette ki. A program a BT ˝21st Century Network˝ (21. századi hálózat) infrastruktúráját használja, mely remek hang és képminőséget biztosít.

˝Arra számítunk, hogy a Go!Messenger pillanatok alatt hihetetlenül népszerű lesz a PSP felhasználók körében˝ – mondta el Warren Buckley, a BT konvergencia üzletágának igazgatója. ˝A Go!Messenger segítségével a játékosok minden elképzelhető csatornán tarthatják egymással a kapcsolatot˝.

˝A Go!Messenger kiterjeszti a PSP multimédiás lehetőségeit˝ – tette hozzá Stephane Hareau, a PSP európai marketingmenedzsere. ˝Januártól 8,5 millió európai PSP felhasználó számára tesszük lehetővé, hogy üzenetet küldhessenek, hang vagy videóhívásokat bonyolíthassanak konzoljukkal. A PSP ismét megmutatja valódi erejét˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd