Connect with us

technokrata

Szenzációs élőfotók: az első optikai zoomos Sony Ericsson

Kütyük

Szenzációs élőfotók: az első optikai zoomos Sony Ericsson

A Sony Ericsson Cyber-shot telefonjaiban mindeddig csak digitális zoom volt.

A mellékelt felvételek tanúsága szerint azonban ez a hagyomány végre meg fog szakadni, és a japán-svéd gyártó hamarosan ki fogja adni első optikai zoomos fotós mobilját. Az egyelőre ismeretlen típusjelzésű újdonság elölről a K850i-re, hátulról pedig leginkább a K810i-re hasonlít, és az elhúzható optikavédőn lévő felirat szerint a kamera háromszoros nagyításra képes optikai zoommal van felvértezve. Mint ismeretes, a nagy rivális Nokia termékkínálatában már jó ideje található 3x-os optikai zoomos mobil, a Nokia N93, illetve annak ráncfelvarrt utódja, a Nokia N93i.

A múlt héten keltek szárnyra egyébként az első pletykák, melyek szerint a Sony Ericsson hamarosan egy új csúcsmobillal fog előrukkolni. Jól értesült források tudni vélik, hogy a Sony Ericsson valószínűleg K880i típusjelzéssel látja majd el minden idők legnagyobb tudású Cyber-shot mobilját. Az elhúzható lencsevédőt kapott digitális fényképezőgép modulban minden valószínűség szerint a K850i-ben is fellelhető képszenzor kap helyet, vagyis az 5 megapixeles felbontást nem növeli tovább a gyártó, legalábbis egyelőre biztosan nem.

A hagyományos (candybar) kialakítással rendelkező Sony Ericsson K880i egyik legfontosabb újdonsága, hogy segítségével immár akár DVB-H szabványú digitális televíziós adások is nézhetők lesznek. Mint ismeretes, hazánkban várhatóan a jövő év közepén indul be az első ilyen, kereskedelmi szolgáltatás, melyet jelenleg a T-Mobile és a Vodafone tesztel – az Antenna Hungária segítségével.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a K880i-be ezenkívül még egy GPS-vevő bekerül, de hogy pontosan milyen (esetleg SiRFstar III), azt egyelőre nem lehet tudni. Azt egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy az említett K880i és a mellékelt felvételeken látható készülék egy és ugyanaz a modell lenne. Idővel minden titokra fény fog derülni…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd