Connect with us

technokrata

Nokia 6555: érzéki új 3G mobil

Kütyük

Nokia 6555: érzéki új 3G mobil

Új összecsukható formájú Nokia telefon, sima hátfelülettel és különleges analóg időjelzéssel.

A Nokia bemutatta a különleges formát és minőségi kidolgozást kiváló szolgáltatásokkal ötvöző új 3G mobiltelefonját. A Nokia 6555 az esztétikum iránti igényre a luxuskivitel időtlen eleganciájára rímelő külső analóg órával felel – áll a gyártó hivatalos közleményében. A Nokia 6555 az első 3G telefon, melynek hátlapja a rejtett forgópánt miatt kinyitott állapotban egyetlen sima felületet alkot. A telefon finoman görbülő vonalvezetése kellemes és ergonomikus felhasználói élményt garantál. A Nokia 6555 a következő hetekben jelenik meg, fogyasztói ára pedig kedvezmények és adók nélkül 200 euró körül várható.

A Nokia 6555 vonzerejét tovább fokozza a 16 millió színárnyalatot megjelenítő belső QVGA kijelzője, mely 240×320 képpontos felbontású. A hatszoros zoomot biztosító fényképezőgép még sokoldalúbb, a teljes kijelzőt lefedő keresővel pedig mindig biztosan rátalálunk a megfelelő képre. A fényképezőgép önarckép és a videomegosztás funkciója lehetővé teszi, hogy a különleges pillanatokat egyszerűen megoszthassuk családunkkal és barátainkkal.

˝A mobilokhoz értő vásárlók kimagasló minőséget és formatervezést igényelnek. Ezt az elvárást megértve alkottuk meg a Nokia 6555-t. A Nokia 6555 a Nokiától megszokott módon kiváló funkciókat biztosító, kifinomult készülék˝ – mondta el Markku Suomi, a Nokia Mobile Phones üzletágának termékcsoport-igazgatója.

A Nokia 6555 finom vonalvezetésű, karcsú, vékony formájától kezdve 30 MB-os felhasználói memóriáján át (amely microSD-vel bővíthető) Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatáig magasra teszi az elvárásokat kategóriája más készülékei számára.

A legfontosabb jellemzők:
-Különleges, sima hátfelületet adó forma.
-Elegáns külső kijelző analóg időjelzéssel.
-16 millió színárnyalatot megjelenítő kijelző.
-Videomegosztás.
-WCDMA és négysávos GSM funkciók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek