Connect with us

technokrata

Ajándék SIM kártya a Vodafone-tól

Kütyük

Ajándék SIM kártya a Vodafone-tól

Naptár szerint már csak pár nap van hátra a legmelegebb évszakból, így a Vodafone Magyarország új akciója is a nyárbúcsúztatáshoz kapcsolódik.

A ˝Nyár végi ajándék˝ akció keretében a Vodafone az új, testre szabott havidíjas előfizetés mellé egy VitaMAX SIM kártyát ad ajándékba, melyet az előfizetéses ügyfél belföldön 0 forintos percdíjjal hívhat, fél évig opciós díj nélkül.

Az előfizetést vásárló ügyfél az ajándék kártyát – amely 500 forint lebeszélhetőséget is tartalmaz – VitaMAX UNO tarifa csomagban kapja. A havidíjas előfizető a hat hónap elteltével is 0 forintos percdíjjal hívhatja a feltöltőkártyás számot, havi bruttó 690 forintos opciós díjért. Az opciós díj az előfizetés havidíján felül fizetendő. Az előfizetési díj teljes egészében felhasználható normál díjas belföldi mobil és vezetékes hanghívásokra és SMS küldésére egyaránt.

Az akcióban a havidíjas előfizetési szerződés megköthető telefonkészülék vásárlásával együtt, illetve csak SIM kártya vásárlásával is.

A ˝Nyár végi ajándék˝ akció augusztus 22-től szeptember 30-ig tart, az akcióról további részletek a www.vodafone.hu oldalon és az akció Részvételi Feltételeiben olvashatóak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd