Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ajándék SIM kártya a Vodafone-tól

Kütyük

Ajándék SIM kártya a Vodafone-tól

Naptár szerint már csak pár nap van hátra a legmelegebb évszakból, így a Vodafone Magyarország új akciója is a nyárbúcsúztatáshoz kapcsolódik.

A ˝Nyár végi ajándék˝ akció keretében a Vodafone az új, testre szabott havidíjas előfizetés mellé egy VitaMAX SIM kártyát ad ajándékba, melyet az előfizetéses ügyfél belföldön 0 forintos percdíjjal hívhat, fél évig opciós díj nélkül.

Az előfizetést vásárló ügyfél az ajándék kártyát – amely 500 forint lebeszélhetőséget is tartalmaz – VitaMAX UNO tarifa csomagban kapja. A havidíjas előfizető a hat hónap elteltével is 0 forintos percdíjjal hívhatja a feltöltőkártyás számot, havi bruttó 690 forintos opciós díjért. Az opciós díj az előfizetés havidíján felül fizetendő. Az előfizetési díj teljes egészében felhasználható normál díjas belföldi mobil és vezetékes hanghívásokra és SMS küldésére egyaránt.

Az akcióban a havidíjas előfizetési szerződés megköthető telefonkészülék vásárlásával együtt, illetve csak SIM kártya vásárlásával is.

A ˝Nyár végi ajándék˝ akció augusztus 22-től szeptember 30-ig tart, az akcióról további részletek a www.vodafone.hu oldalon és az akció Részvételi Feltételeiben olvashatóak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés