Connect with us

technokrata

Kütyük

mIRC 6.3

Letölthető a legismertebb IRC-kliens friss, Vistán is működő változata.

Windows-os környezetben talán a legtöbbek által használt IRC-kliens a mIRC program (letöltés), melyet Khaled Mardam-Bey jegyez. Népszerűségének oka, hogy nagymértékben testre szabható, tartalmaz minden olyan funkciót, amivel a unixos, Macintosh-os és Windows-os kliensek bírnak. Emellett egyszerű, letisztult kezelőfelülettel rendelkezik – ez a hosszú évek fejlesztésének tükrében nem meglepő.

Milyen speciális funkciókkal látták el? Kezeli a színeket a szöveges kommunikációban, rendelkezik DCC file-küldési és fogadási képességekkel, programozható alias-okkal is felvérteztethető. Ellátták eseménykezelővel, helyérzékeny felpattanó menükkel, és a használóinak többsége körében népszerű a switchbar funkciója is. Természetesen hangtámogatással is bír, elérhető általa a Web stb.

Legújabb, 6.3-as verziójában végre teljes Vista kompatibilitást kapott az alkalmazás. Ebben a kiadásban már minden beállítás a felhasználó Application DatamIRC mappába kerül mentésre alapértelmezettként; illetve a telepítő végre képes az adminisztrátori és a standard felhasználói accountok között különbséget tenni – az installálást pedig ennek megfelelően elvégezni. Fejlesztettek a system tray-ben megjelenő ikon funkcionalitásán is: már olyan változatos események kijelzésére is használható, mint beérkező üzenetekre vagy felhasználók ki/belépésére való figyelmeztetések.

A legújabb, 6.3-as változat letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd