Connect with us

technokrata

Legyél Te a magyar MTV zenecsatorna műsorvezetője!

Kütyük

Legyél Te a magyar MTV zenecsatorna műsorvezetője!

Egy jól sikerült mobiltelefonos videóval most bárki az MTV műsorvezetőjévé avanzsálhat.

Az október elsején induló, világhírű zenecsatorna hazai verziójára műsorvezetőket keres, mely válogatás a ˝Felhajtás˝ című, reality show jellegű, saját gyártású rendhagyó műsor keretében zajlik majd.


A jelentkezési időszak augusztus 22-ig tart. A Felhajtás műsorba jelöltként szokatlan módon kerülhetsz be: mint leendő médiaszemélyiség, nincs más dolgod, mint elkészíteni 20 másodperces kisfilmedet magadról, és egy másikat arról, amit a legérdekesebbnek találsz az életedben. Majd ezt a kisfilmet az interneten, a www.mtv.vidup.hu oldalon, vagy mobiloddal a t-zones-on vagy web´n´walkon található vidUP videomegosztó portálon keresztül fel kell töltened. A részletekért írd be telefonod böngészőjébe: wap.vidup.hu

Amennyiben Téged választanak ki, a három héten keresztül adásba kerülő részekből a nézők megtudhatják, milyen próbatételeken mentél keresztül szeptember 3-a és 8-a között. A műsor erősen provokatív hangvételű lesz, képi világában is televíziós határokat feszeget majd, mivel az általad forgatott amatőr filmek kerülnek képernyőre!

vidUP
Május 17-től a T-Mobile ügyfelei már használhatják a kifejezetten mobiltelefonos tartalmakhoz kialakított videomegosztó és közösségépítő szolgáltatást, a vidUP-ot. Az M Factory és T-Mobile együttműködéseként a videomegosztás, a web 2.0 egyik legnépszerűbb multimédiás megoldása mobiltelefonról is bárhonnan és bármikor elérhető. A videofelvételek megosztásán túl a vidUP különlegességként 11 csatornából álló mobil tévéadását választva éjjel-nappal folyamatosan nézhetők a legérdekesebb videók.

Az elmúlt évek során egyre népszerűbbek a tartalommegosztó és közösségépítő szolgáltatások, amelyeket a magyar felhasználók többnyire internetes felületen érhettek el. A vidUP segítségével azonban mostantól képben és hangban azok is megoszthatják élményeiket ismerőseikkel, barátaikkal, akik nem rendelkeznek számítógéppel és otthoni interneteléréssel. A T-Mobile-osok számára igénybe vehető vidUP-on mobiltelefonnal videofelvételek nézegethetők, feltölthetők, illetve a barátoknak is elküldhetők. A vidUP elérhető a T-Mobile t-zones WAP-portálján, valamint a web´n´walk portálon is.

A szolgáltatás indulásakor a felhasználók több kategóriából (vicces, házi videók, állatos, film, sztárok, zene, reklám, rajzfilm, sport, extrém, erotika) válogathatnak. A feltöltött videókra kulcsszavak alapján keresni, illetve a kedvencekre szavazni lehet. A vidUPra feltöltött videók linkjei bármikor elküldhetők a T-Mobile-os ismerősöknek. Akik azonban saját felvételeiket, családi videóikat kizárólag a legközelebbi barátoknak szeretnék megmutatni, választhatják a nem publikus feltöltést. Ebben az esetben megadhatják, hogy a felvételekhez ki férhet hozzá.

A szolgáltatás egyik különlegessége a vidUP TV, egy speciális, 11 csatornából álló ˝mobiltelevízió˝, ahol a legérdekesebb vidUP videókat éjjel-nappal folyamatosan lehet nézni. A portál keretein belül ezen felül lehetőség van különböző tartalmak, például csengőhangok, játékok és háttérképek letöltésére. A későbbiekben elérhetővé válnak a közösségépítő funkciók, többek között a chatelés, a blogolás, lehetővé válik virtuális közösségek kialakítása, illetve ezáltal a csoportos üzenetküldés és azonnali üzenetváltás. A szolgáltatást a T-Mobile-osok díjmentes regisztrációt követően használhatják, ezt követően a videók feltöltési lehetőségeit az ügyfelek által használt készülékek tulajdonságai határozzák meg. A videók MMS-ben is feltölthetők, elegendő azokat elküldeni a 06-30/4444-210-es számra.

A videofeltöltésért, a videoletöltésért, illetve a videofelvételek megtekintésért a szolgáltatás előfizetési díján túl adatforgalom díjat nem kell fizetni. A portálon való barangolás, keresgélés, és előnézeti oldalak nézegetése közben felhasznált adatforgalomért az ügyfél WAP-, illetve Net díjcsomagjának megfelelő díjat, a digitális tartalmak (játék, csengőhang stb.) megvásárlásáért pedig a Mobil Vásárlás szolgáltatás igénybevételi feltételeinek megfelelően eseménydíjat kell fizetni. Videónkénti (60 forint/darab) használati, vagy heti (360 forint/hét) és havi (960 Ft/hó) előfizetési díjak közül lehet választani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd