Connect with us

technokrata

Egy Nokia, mely mindenkit lenyűgöz!

Kütyük

Egy Nokia, mely mindenkit lenyűgöz!

A Nokia N95-öt választották 2007-2008 európai médiatelefonjának.

A Nokia bejelentette, hogy a fogyasztói elektronikával foglalkozó legfontosabb európai szervezet, az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) a Nokia N95 multimédiás számítógépet választotta a 2007-2008-as év európai médiatelefonjának.

A díj kapcsán az EISA olyan mobilkészülékként méltatta a Nokia N95-t, melyben ˝egy mobilkészülék esetében gyakorlatilag minden elképzelhető funkció megtalálható˝. Az EISA zsűrije az elismerés indoklásaként hozzátette: „Nem csupán egy mobiltelefonról vagy státuszszimbólumról van szó. Ha kézbe veszünk egy Nokia N95-t, egy csúcstechnológiájú kommunikációs eszköz birtokába jutunk – és a legideálisabb lehetőséghez, hogy folyamatosan tartsuk a kapcsolatot a külvilággal, és kövessük annak eseményeit˝.

A zsűri megemlítette a Nokia N95 szolgáltatásait, többek között a GPS-t, az 5 megapixeles, Carl Zeiss optikával rendelkező fényképezőgépet és a másodpercenként 30 képkockát rögzítő MPEG4 videokamerát. Az EISA a készülék akár 3,6 Mbit/s-ot is elérő adatsebességét, fejlett internetböngészőjét, Wi-Fi-képességét, microSD támogatását és a többféle audioformátum lejátszására képes hangszolgáltatását is kiemelte.

˝A Nokia N95 láthatóan magasra tette a lécet a mobilkészülékek előtt, mi pedig nagy örömmel fogadjuk az európai fogyasztói elektronikai magazinoktól érkező elismerést˝ – mondta Jonas Geust, a Nokia Multimedia üzletág Nokia Nseries Players Category részlegének igazgatója. ˝A díj egyben támogatást jelent a Nseries stratégiája számára is, melynek célja, hogy digitális konvergenciát megvalósító, nagy teljesítményű multimédiás számítógépeket adjunk az emberek kezébe˝.

Az EISA 18 európai ország csaknem 50 fontos fotó-, video-, audio-, házimozi- és mobilelektronikai magazinját tömörítő szervezete, mely a fogyasztói technológia terén ítél oda díjakat.

A Nokia N95-ről készített tesztünk az alábbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek