Connect with us

technokrata

Egy Nokia, mely mindenkit lenyűgöz!

Kütyük

Egy Nokia, mely mindenkit lenyűgöz!

A Nokia N95-öt választották 2007-2008 európai médiatelefonjának.

A Nokia bejelentette, hogy a fogyasztói elektronikával foglalkozó legfontosabb európai szervezet, az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) a Nokia N95 multimédiás számítógépet választotta a 2007-2008-as év európai médiatelefonjának.

A díj kapcsán az EISA olyan mobilkészülékként méltatta a Nokia N95-t, melyben ˝egy mobilkészülék esetében gyakorlatilag minden elképzelhető funkció megtalálható˝. Az EISA zsűrije az elismerés indoklásaként hozzátette: „Nem csupán egy mobiltelefonról vagy státuszszimbólumról van szó. Ha kézbe veszünk egy Nokia N95-t, egy csúcstechnológiájú kommunikációs eszköz birtokába jutunk – és a legideálisabb lehetőséghez, hogy folyamatosan tartsuk a kapcsolatot a külvilággal, és kövessük annak eseményeit˝.

A zsűri megemlítette a Nokia N95 szolgáltatásait, többek között a GPS-t, az 5 megapixeles, Carl Zeiss optikával rendelkező fényképezőgépet és a másodpercenként 30 képkockát rögzítő MPEG4 videokamerát. Az EISA a készülék akár 3,6 Mbit/s-ot is elérő adatsebességét, fejlett internetböngészőjét, Wi-Fi-képességét, microSD támogatását és a többféle audioformátum lejátszására képes hangszolgáltatását is kiemelte.

˝A Nokia N95 láthatóan magasra tette a lécet a mobilkészülékek előtt, mi pedig nagy örömmel fogadjuk az európai fogyasztói elektronikai magazinoktól érkező elismerést˝ – mondta Jonas Geust, a Nokia Multimedia üzletág Nokia Nseries Players Category részlegének igazgatója. ˝A díj egyben támogatást jelent a Nseries stratégiája számára is, melynek célja, hogy digitális konvergenciát megvalósító, nagy teljesítményű multimédiás számítógépeket adjunk az emberek kezébe˝.

Az EISA 18 európai ország csaknem 50 fontos fotó-, video-, audio-, házimozi- és mobilelektronikai magazinját tömörítő szervezete, mely a fogyasztói technológia terén ítél oda díjakat.

A Nokia N95-ről készített tesztünk az alábbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd