Connect with us

technokrata

Nincs vizitdíj – ajándék mobil internet…

Kütyük

Nincs vizitdíj – ajándék mobil internet…

Pannon mobil internettel a hajléktalanokért: a vizitdíj-mentes orvosi ellátásban is segít a mobil szélessáv.

A Pannon a sikeres mobil internet szolgáltatás elindítása kapcsán 25 civil szervezetnek adományozott hordozható számítógépet és egy éves, szinte korlátlan, havi 10 GB-ig ingyenes internet-előfizetést. A támogatás keretein belül a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete Utcai Gondozó Szolgálatának munkatársai is internet-hozzáférést tudnak biztosítani hajléktalan ellátottaiknak. Az utcán élő, intézményi ellátással szemben bizalmatlan, vagy az ügyfélfogadásokon ritkán megjelenő emberek számára a háziorvosi szolgáltatások igénybevételéhez szükséges vizitdíj-mentességi kérelemhez használt igazolások kiállítása csak egy példa azok közül, ahol az internetes kapcsolat fontos lehet.

˝A Pannon a mobil internet segítségével az egész országban, akár a vezetékes infrastruktúrával nem rendelkezők számára is elérhetővé teszi a világhálót˝ – mondta Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.

A Pannon mobil szélessávú szolgáltatásnak köszönhetően a menetrendektől, a hivatalok nyitva tartási idején át az álláskeresésig, a különböző képzések felderítésén át, az adóbevallás elkészítéséig és a társadalombiztosítási státusz vizsgálatáig, illetve az okmányügyintézéshez szükséges időpontkérésig szinte bármi elintézhető.

˝Laptopon, az utcán oldunk meg olyan problémákat, melyeket az eddigiekben csak az irodából, jóval lassabban, jelentős pluszköltséggel tudtunk biztosítani az ellátottak számára. A mobil internet kiegészítéseként egy hordozható nyomtató beszerzését is tervezzük, hogy az utcai ügyintézést teljes körűvé tehessük˝ – mondta Kardos T. Ádám, a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete Utcai Gondozó Szolgálatának utcai szociális koordinátora.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd