Connect with us

technokrata

Mobil Show 2007: ott lesz a T-Mobile és a Pannon is

Kütyük

Mobil Show 2007: ott lesz a T-Mobile és a Pannon is

A vezető mobil szolgáltatók is jelen lesznek a Mobil Show 2007 információs és mobil-innovációs kiállításon és vásáron.

A tavaly már nagy sikert aratott rendezvény idén ˝Mobil a virtuális világ˝ mottóval szeptember 8-tól 11-ig lesz látható.

A korábbinál lényegesen nagyobb területre, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik az idei Mobil Show. A BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések, interaktív játékok, izgalmas előadások és a vásárlók számára óriási akciók várhatók.

A Pannon és a T-Mobile támogatói jelenléte garantálja, hogy a már elérhető és a jövőben bevezetésre kerülő mobiltechnológiai újdonságok megismerhetővé váljanak a kiállításra látogatók előtt.

Csepeli Csaba, a Mobil Show ötletgazdája és főszervezője kiemelte: ˝Nagyon fontosnak érezzük, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) fővédnöksége mellett két hazai mobilszolgáltató is jelen lesz az idei kiállításon. A Pannon és a T-Mobile jelenlétével megrendezésre kerülő show-val a hazai mobiltelefónia széles spektrumát bemutatjuk, ahol a szolgáltatások tárháza mellett a világ legnagyobb készülékgyártói a mobiltelefonok újdonságait is kézzelfoghatóvá teszik majd a nagyközönségnek˝.

A Mobil Show 2007 – a legnagyobb hazai mobiltechnológiai kiállítás és vásár – idén a nagy múltú INFOmarkettel közös pavilonban kerül megrendezésre. Az azonos látogatói kört célzó rendezvények – kihasználva a szinergiát – együttesen mutatkoznak be, hogy mind tökéletesebbé és teljesebbé váljon a hazai informatikai és telekommunikációs piac eszköztárának, újdonságainak bemutatása.

Tavaly decemberben első alkalommal került megrendezésre a Mobil Show, a nagyközönségnek, a felhasználóknak szóló kiállítás és vásár. A rendezvényt akkor több mint 40 kiállító és 14.000 látogató tisztelte meg jelenlétével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek