Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil Show 2007: ott lesz a T-Mobile és a Pannon is

Kütyük

Mobil Show 2007: ott lesz a T-Mobile és a Pannon is

A vezető mobil szolgáltatók is jelen lesznek a Mobil Show 2007 információs és mobil-innovációs kiállításon és vásáron.

A tavaly már nagy sikert aratott rendezvény idén ˝Mobil a virtuális világ˝ mottóval szeptember 8-tól 11-ig lesz látható.

A korábbinál lényegesen nagyobb területre, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik az idei Mobil Show. A BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések, interaktív játékok, izgalmas előadások és a vásárlók számára óriási akciók várhatók.

A Pannon és a T-Mobile támogatói jelenléte garantálja, hogy a már elérhető és a jövőben bevezetésre kerülő mobiltechnológiai újdonságok megismerhetővé váljanak a kiállításra látogatók előtt.

Csepeli Csaba, a Mobil Show ötletgazdája és főszervezője kiemelte: ˝Nagyon fontosnak érezzük, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) fővédnöksége mellett két hazai mobilszolgáltató is jelen lesz az idei kiállításon. A Pannon és a T-Mobile jelenlétével megrendezésre kerülő show-val a hazai mobiltelefónia széles spektrumát bemutatjuk, ahol a szolgáltatások tárháza mellett a világ legnagyobb készülékgyártói a mobiltelefonok újdonságait is kézzelfoghatóvá teszik majd a nagyközönségnek˝.

A Mobil Show 2007 – a legnagyobb hazai mobiltechnológiai kiállítás és vásár – idén a nagy múltú INFOmarkettel közös pavilonban kerül megrendezésre. Az azonos látogatói kört célzó rendezvények – kihasználva a szinergiát – együttesen mutatkoznak be, hogy mind tökéletesebbé és teljesebbé váljon a hazai informatikai és telekommunikációs piac eszköztárának, újdonságainak bemutatása.

Tavaly decemberben első alkalommal került megrendezésre a Mobil Show, a nagyközönségnek, a felhasználóknak szóló kiállítás és vásár. A rendezvényt akkor több mint 40 kiállító és 14.000 látogató tisztelte meg jelenlétével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés