Connect with us

technokrata

Mobil Show 2007: ott lesz a T-Mobile és a Pannon is

Kütyük

Mobil Show 2007: ott lesz a T-Mobile és a Pannon is

A vezető mobil szolgáltatók is jelen lesznek a Mobil Show 2007 információs és mobil-innovációs kiállításon és vásáron.

A tavaly már nagy sikert aratott rendezvény idén ˝Mobil a virtuális világ˝ mottóval szeptember 8-tól 11-ig lesz látható.

A korábbinál lényegesen nagyobb területre, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik az idei Mobil Show. A BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések, interaktív játékok, izgalmas előadások és a vásárlók számára óriási akciók várhatók.

A Pannon és a T-Mobile támogatói jelenléte garantálja, hogy a már elérhető és a jövőben bevezetésre kerülő mobiltechnológiai újdonságok megismerhetővé váljanak a kiállításra látogatók előtt.

Csepeli Csaba, a Mobil Show ötletgazdája és főszervezője kiemelte: ˝Nagyon fontosnak érezzük, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) fővédnöksége mellett két hazai mobilszolgáltató is jelen lesz az idei kiállításon. A Pannon és a T-Mobile jelenlétével megrendezésre kerülő show-val a hazai mobiltelefónia széles spektrumát bemutatjuk, ahol a szolgáltatások tárháza mellett a világ legnagyobb készülékgyártói a mobiltelefonok újdonságait is kézzelfoghatóvá teszik majd a nagyközönségnek˝.

A Mobil Show 2007 – a legnagyobb hazai mobiltechnológiai kiállítás és vásár – idén a nagy múltú INFOmarkettel közös pavilonban kerül megrendezésre. Az azonos látogatói kört célzó rendezvények – kihasználva a szinergiát – együttesen mutatkoznak be, hogy mind tökéletesebbé és teljesebbé váljon a hazai informatikai és telekommunikációs piac eszköztárának, újdonságainak bemutatása.

Tavaly decemberben első alkalommal került megrendezésre a Mobil Show, a nagyközönségnek, a felhasználóknak szóló kiállítás és vásár. A rendezvényt akkor több mint 40 kiállító és 14.000 látogató tisztelte meg jelenlétével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd