Connect with us

technokrata

Ilyen tűzijáték még nem volt!

Kütyük

Ilyen tűzijáték még nem volt!

Az idei tűzijátékot most először mind a három hazai mobil operátor ügyfelei nézhetik majd készülékeiken.

WAP-on is közvetíti a TV2 az idei augusztus 20-ai tűzijátékot, így azt arra alkalmas készülékkel bárki megnézheti, sőt meghallgathatja a hozzá tartozó zenét. A mobil televíziózás hazai történetében ez nem csupán az első szabadtéri közvetítés, de az első alkalom is, amikor mindhárom magyar mobil szolgáltató ügyfelei bekapcsolódhatnak. Így a csatornának köszönhetően már annak sem kell lemondania az élményről, aki személyesen nem tud részt venni a budapesti ünnepségen.

A TV2 a Miniszterelnöki Hivatal közreműködésével élőben közvetíti a wap.tv2.hu oldalon az idei Szent István napi tűzijátékot, amely a tervek szerint minden eddiginél színvonalasabb és biztonságosabb programot kínál.

A korábbi évekkel ellentétben idén hat helyszínről – a Lánchíd, a Citadella, az Erzsébet híd két helyszíne mellett a Margit híd és a Lánchíd, illetve a Szabadság híd és a Petőfi híd közötti két uszályról – lövik majd fel a rakétákat. Ennek köszönhetően a helyszínen a nézők a Petőfi hídtól a Margit hídig a korábbi 1.500 méteres helyett 3.700 méternyi partszakaszon élvezhetik a látványt. A műsor során 15 új, Magyarországon még soha nem látott látványelemet mutatnak majd be, ezeket közvetíti a TV2 a hagyományos televízió mellett mobil TV-n keresztül is a távollévőknek.

A mobiltelevíziós közvetítés azonban a helyszínen tartózkodók élményét is fokozhatja: mivel a tűzijáték zenéjét is magába foglalja, aki a 20, egyenként 100 decibeles hangtoronytól távolabb állva nem hallja tisztán az aláfestést, az a wap.tv2.hu-ra klikkelve javíthat az összhatáson.

A nagyszabású tűzijáték lesz Magyarországon az első olyan műsor, amelyet mindhárom mobilszolgáltató előfizetői élőben követhetnek figyelemmel az arra alkalmas készülékeikkel. ˝A TV2 alkalmazkodva a digitalizáció fejlődésének üteméhez különös figyelmet fordít arra, hogy az általa gyártott és sugárzott minőségi műsorok ne csak a televízió képernyőjén legyenek elérhetőek, hanem azokat a nézők bárhol és bármikor megnézhessék a csatorna internetes illet WAP oldalán. Külön öröm számomra, hogy azt követően, hogy 2005-ben a kereskedelmi csatornák közül elsőként a TV2 Megasztár című műsorának döntőjét lehetett élőben figyelemmel kísérni 3G technológia segítségével, 2007-ben Magyarországon ismét úttörő szerepet vállalva részesei lehetünk annak, hogy immár mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei számára élőben váljon elérhetővé a nemzeti ünnep kapcsán sugárzott televízióműsor˝ – nyilatkozta Fülöp Tamás, a TV2 üzletfejlesztési és digitális média igazgatója.

Liptay Gabriella, a T-Mobile kommunikációs igazgatója kifejtette, hogy a T-Mobile ügyfelei ˝egy arra alkalmas mobiltelefonnal a jelenleg is díjmentes élő televíziós adásokhoz hasonlóan ingyenesen nézhetik majd a tűzijáték közvetítését. Az élő televíziós közvetítést 2003-ban Magyarországon elsőként bevezető T-Mobile és a TV2 jó partnerségének köszönhetően a szolgáltató ügyfelei már eddig is számos, a TV2-n sugárzott műsort – például Megasztár döntők, Sztárok a jégen döntő – követhettek mobiljukon˝.

Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója rámutatott, hogy ˝a Pannon minden ügyfele ingyen nézheti a WAP-on a budapesti tűzijátékot, adatforgalmi díjat és percdíjat sem kell fizetni az augusztus 20-i esti programért. A Pannon hazánkban elsőként tette elérhetővé a televíziós adásokat a mobilon, 2002-ben a TV2-vel együttműködésben a Tények és Napló műsora volt Magyarország első GSM televíziós adása. Az azóta eltelt évek technikai fejlődésének köszönhetően ügyfeleink gyorsan és kényelmesen élvezhetik a televíziós adásokat, így a mostani tűzijátékot is˝.

˝A Vodafone és a TV2 együttműködésének köszönhetően a ügyfeleink az augusztus 20-i tűzijátékot 3G képes, megfelelő WAP beállítású mobiltelefonon keresztül élőben követhetik díjtalanul, mindössze a mindenkor érvényes adatforgalmi díjat kell megfizetni. A mobilos közvetítés több útvonalon is elérhető lesz, nemcsak a TV2 WAP portálján, hanem saját mobilportálunkon is, a Vodafone live!-on, – mely Magyarország legszéleskörűbb tartalomkínálatával rendelkezik, több tízezer felhasználóval – a Mobil TV rovatban is. A szélessávú (3G/HSDPA) adatszolgáltatások területét a jövőben is kiemelten fontosan kívánjuk kezelni˝ – tette hozzá Nigel Thorpe,a Vodafone Vállalalati Kapcsolatok Igazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd