Connect with us

technokrata

Sony Ericsson K880i: az új csúcsmodell!?

Kütyük

Sony Ericsson K880i: az új csúcsmodell!?

A közelmúltban debütált Sony Ericsson K850i hamarosan egy még nagyobb tudású testvérmodellt kaphat.

Először néhány hete lehetett hallani arról, hogy a japán-svéd gyártó újabb funkciókkal kívánja gazdagítani a kereskedelmi forgalomban egyelőre még nem is kapható K850i-t, akkor azonban még nem lehetett tudni, hogy ez csak egyszerű ráncfelvarrás, vagy esetlegesen egy teljesen új modell lesz. Nos, most úgy tűnik, hogy ez utóbbi forgatókönyv a valószínűbb.

Jól értesült források tudni vélik, hogy a Sony Ericsson valószínűleg K880i típusjelzéssel látja majd el minden idők legnagyobb tudású Cyber-shot mobilját. Az elhúzható lencsevédőt kapott digitális fényképezőgép modulban minden valószínűség szerint a K850i-ben is fellelhető képszenzor kap helyet, vagyis az 5 megapixeles felbontást nem növeli tovább a gyártó, legalábbis egyelőre biztosan nem.

A hagyományos (candybar) kialakítással rendelkező Sony Ericsson K880i egyik legfontosabb újdonsága, hogy segítségével immár akár DVB-H szabványú digitális televíziós adások is nézhetők lesznek. Mint ismeretes, hazánkban várhatóan a jövő év közepén indul be az első ilyen, kereskedelmi szolgáltatás, melyet jelenleg a T-Mobile és a Vodafone tesztel – az Antenna Hungária segítségével.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a K880i-be ezenkívül még egy GPS-vevő bekerül, de hogy pontosan milyen (esetleg SiRFstar III), azt egyelőre nem lehet tudni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd