Connect with us

technokrata

Ingyenes hívások az iPhone csodamobillal

Kütyük

Ingyenes hívások az iPhone csodamobillal

A Skype a jelek szerint már az Apple első mobiltelefonját is meghódította magának.

Egy most bejelentett új megoldás révén akár ingyenes, vagy legalábbis nagyon kedvező árú hívások is lebonyolíthatóak az Apple iPhone-on. Az egyelőre még béta állapotú, tehát fejlesztés alatt álló IM+ for Skype iPhone használata rendkívül egyszerű: a készülék Safari webböngésző alkalmazásának segítségével be kell hozni a következő oldalt: www.skypforiphone.com, és innen már megy minden, mint a karikacsapás.

A különleges web szolgáltatás révén hangbeli és szöveges kommunikációt folytathatunk a Skype felhasználókkal, de ezenkívül természetesen bármilyen mobil, vagy vezetékes számot is tárcsázhatunk. Az IM+ for Skype iPhone-t kifejezetten úgy alakították ki a fejlesztők, hogy az alkalmazkodjon az iPhone szemrevaló felhasználói felületéhez, illetve, hogy maximálisan kiaknázza az érintőkijelzős kezelésben rejlő lehetőségeket. Az egyszerű internet protokolra épülő IM+ for Skype iPhone használóinak egyedül a hívások által generált internetes adatforgalmi díjat kell kifizetniük.

˝Úgy vettük észre, hogy az iPhone tulajdonosok körében óriási igény mutatkozna egy újfajta mobil Skype alkalmazásra, és úgy döntöttük, hogy elkészítjük számukra a megoldást˝ – nyilatkozta Igor Berezovsky, a vállalat vezérigazgatója, aki szerint a Skype-ot az iPhone-on is gyerekjáték egyszerűséggel lehet használni.

Mint ismeretes, az iPhone június vége óta kapható az amerikai Apple és AT&T kereskedésekben, 4 GB-os és 8 GB-os változatokban. A készülék hivatalos európai forgalmazása várhatóan az idei esztendő végén kezdődik majd meg. A telefon Európában többek közt a T-Mobile-nál és a Media Markt-nál is megvásárolható lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd