Connect with us

technokrata

A Vodafone bemutatja: A Társulat

Kütyük

A Vodafone bemutatja: A Társulat

Új TV-műsor a Vodafone támogatásával – új tartalmak a Vodafone live!-on.

Az István, a király ősbemutatójának 25 éves évfordulójára országos szereposztó műsor kezdődik a Magyar Televízióban, a Vodafone támogatásával. A Társulat címet viselő tehetségkutató azokat a fiatal énekeseket, előadóművészeket hivatott felfedezni, akik a jubileumi előadáson elénekelhetik az István, a király négy férfi és négy női főszerepét.

˝A Vodafone Magyarország számára fontosak a helyi értékek, a vállalat egyre nagyobb szerepet vállal a magyar kultúra támogatásában. Ennek egyik mérföldköve a Társulat című produkció, amely a legrégebbi és a legismertebb magyar rockoperát állítja újra színpadra. Büszkék vagyunk rá, hogy a Vodafone hozzájárulhat egy új legenda létrejöttéhez˝ – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A produkcióhoz kapcsolódóan exkluzív tartalmakkal bővül a Vodafone live! A live! hamarosan elkészülő Társulat aloldalán szöveges műsorinformációk, letölthető képek, videók és csengőhangok, illetve szavazási lehetőség várja majd a felhasználókat. Jövő nyárig, a műsor teljes ideje alatt, folyamatosan frissülő, aktuális, a tévében folyó eseményeket követő tartalmak lesznek elérhetőek – kizárólag a Vodafone live! felhasználói számára.

A műsorsorozatban kéthetenként, hat adásban választják ki az elődöntőbe kerülő 48 énekest. A 16 fős Társulat négy elődöntőben alakul ki, a bekerülő énekesek mesterkurzuson vesznek részt, egyhetes komplex színészi képzést kapnak. Híres énekesek, a rockopera korábbi szereplői csatlakoznak a produkcióhoz, akik mesterként segítik a versenyzők felkészítését. A zsűri 2008. február közepétől 12 héten át, a közönség segítségével dönt a tervezett jubileumi előadás végső szereposztásáról. A Társulat című műsorsorozat első adása 2007. augusztus 20-án 20 órától lesz az m1 műsorán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd