Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung F310: extravagáns különcmobil Bang & Olufsen módra

Kütyük

Samsung F310: extravagáns különcmobil Bang & Olufsen módra

Lássuk, hogy milyen, érdekes új mobil készült a Samsung boszorkánykonyhájában!

Emlékezetes, hogy a Samsung-nak és a Bang & Olufsen-nek korábban már volt egy – nem túl sikeres – közös mobil fejlesztése, a Serene. Nos, ennek most elkészült az utódmodellje! A Samsung SGH-F310 típusjelzésű, Serenata becenevű újdonságról május közepén mi már egyszer lerántottuk a leplet, de az akkori cikkünket a gyártó kérésére rövid időn belül el kellett távolítani az oldalról. Most viszont elérkezett az idő, hogy az új extravagáns Samsung mobil hivatalosan is bemutatkozzon.

A Samsung és a Bang & Olufsen által közösen kifejlesztett SGH-F310 nem csak a jó öreg GSM/GPRS, illetve EDGE hálózatokban, hanem a gyorsabb és immár videótelefonálást is lehetővé tevő UMTS és HSDPA (maximum 1,8 Mbit/s) hálózatokban is használható, A rövid távú vezeték nélküli adatátvitelről természetesen ezúttal is a Bluetooth (1.2) technológia gondoskodik.

A fashion (divat) kategóriába sorolt és feltehetően elsősorban hölgy vásárlóknak szánt Samsung SGH-F310 érdekessége az alaposan lekerekített formavilág, illetve a spéci elforgatható kialakítás. A 262 ezer színárnyalatú érintőkijelző és az esetleges kamera felbontása egyelőre ismeretlen, a lítium-ion akkumulátor kapacitása 700 mAh.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung F310 alaphelyzetben 109,5 milliméter hosszú, 63 milliméter széles és 19,7 milliméter vastag. Érdekesség, hogy az USB 2.0 interfészes mobil belső memóriája 4 GB-os kapacitással büszkélkedhet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés