Connect with us

technokrata

Samsung F310: extravagáns különcmobil Bang & Olufsen módra

Kütyük

Samsung F310: extravagáns különcmobil Bang & Olufsen módra

Lássuk, hogy milyen, érdekes új mobil készült a Samsung boszorkánykonyhájában!

Emlékezetes, hogy a Samsung-nak és a Bang & Olufsen-nek korábban már volt egy – nem túl sikeres – közös mobil fejlesztése, a Serene. Nos, ennek most elkészült az utódmodellje! A Samsung SGH-F310 típusjelzésű, Serenata becenevű újdonságról május közepén mi már egyszer lerántottuk a leplet, de az akkori cikkünket a gyártó kérésére rövid időn belül el kellett távolítani az oldalról. Most viszont elérkezett az idő, hogy az új extravagáns Samsung mobil hivatalosan is bemutatkozzon.

A Samsung és a Bang & Olufsen által közösen kifejlesztett SGH-F310 nem csak a jó öreg GSM/GPRS, illetve EDGE hálózatokban, hanem a gyorsabb és immár videótelefonálást is lehetővé tevő UMTS és HSDPA (maximum 1,8 Mbit/s) hálózatokban is használható, A rövid távú vezeték nélküli adatátvitelről természetesen ezúttal is a Bluetooth (1.2) technológia gondoskodik.

A fashion (divat) kategóriába sorolt és feltehetően elsősorban hölgy vásárlóknak szánt Samsung SGH-F310 érdekessége az alaposan lekerekített formavilág, illetve a spéci elforgatható kialakítás. A 262 ezer színárnyalatú érintőkijelző és az esetleges kamera felbontása egyelőre ismeretlen, a lítium-ion akkumulátor kapacitása 700 mAh.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung F310 alaphelyzetben 109,5 milliméter hosszú, 63 milliméter széles és 19,7 milliméter vastag. Érdekesség, hogy az USB 2.0 interfészes mobil belső memóriája 4 GB-os kapacitással büszkélkedhet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek