Connect with us

technokrata

Exkluzív: Sony Ericsson K830i – Cyber-shot csúszkamobil

Kütyük

Exkluzív: Sony Ericsson K830i – Cyber-shot csúszkamobil

A Sony Ericsson titkos újdonságairól néhány órán belül hivatalosan is le fog hullani a lepel.

Addig is azonban érdemes egy pillantást vetni az alábbi felvételre, mely állítólagosan egy hivatalos Sony Ericsson fénykép. A felvételen minden valószínűség szerint a ma debütáló Sony Ericsson K830i látható. Erről a készülékről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik és Cyber-shot besorolású, vagyis kamerája az átlagnál jobb minőségű. Néhány órán belül várhatóan minden részletre fény fog derülni!

Ma debütál még várakozások szerint a Victoria fejlesztési kódnevet viselő újdonság, melynek pontos típusjelzését egyelőre nem ismerjük. A nemrégiben bemutatkozott, 14 milliméter vastag Sony Ericsson T650i-nél némileg vékonyabb kialakítással rendelkező készülék borítása műanyagból készül, a hátlapba integrált kamera optikáját pedig egy elhúzható fedlap védi a kisebb-nagyobb karcolásoktól. Ez a fedlap elmondások szerint az N73 hasonló megoldására hajaz, vagyis lekerekített élekkel rendelkezik, és talán nem műanyagból, hanem fémből készül. A fényképezőgéppel maximum 3,2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, ha minden igaz, autofókusz segítségével. A korábbi híradásokkal ellentétben nem négy, hanem öt különböző színben érkező készülékről egyelőre nem lehet tudni, hogy megkapja-e a Cyber-shot típusjelzést, az viszont egyre valószínűbb, hogy xenon-vaku nem lesz benne. A TFT technológiájú kijelzőről jelenleg annyit tudni, hogy 1,9 colos képátlójú és QVGA (320×240 pixel) felbontású. Árazás tekintetében a 128 MB-os M2 kártyával szállított Victoria valahol a Sony Ericsson K550i és a Sony Ericsson K810i között fog elhelyezkedni.

Ugyancsak ma esedékes egy a Vodafone termékpalettájára szánt új Sony Ericsson telefon bemutatása. A Jie kódnevű modell tulajdonképpen nem más, mint a már bejelentett Sony Ericsson K530i némileg továbbfejlesztett, villámgyors HSDPA adatátvitellel felvértezett új kiadása. A külső design tekintetében egyébként nem sok különbséget lehet majd felfedezni a K530i és a Jie között.

Talán már ma le fog hullani a lepel a W300i utódmodelljéről is, mely minden valószínűség szerint W350i néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. Mondanom sem kell, hogy a széthajtható kialakítás változatlan maradt, és a telefon designja sem változott túl sokat, ellenben a készülékbe minden korábbinál nagyobb tudást zsúfoltak a fejlesztők. Míg a W300i beépített kamerája csak VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású volt, addig az utódmodellbe már egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) digitális fényképezőgép modul került, még pedig feltehetően ugyanaz, ami a közkedvelt Sony Ericsson K750i-ben is van. Pletykák szerint a Sony Ericsson W350i belső memóriája 4 GB-os lesz, ami ráadásul memóriakártyák révén még tovább is bővíthető. Előzetes információk szerint továbbá GPRS, EDGE, UMTS és még HSDPA (3,6 Mbit/s) is kerül a W350i-be.

Megjegyzendő, hogy ezek egyelőre csak pletykák, tehát kéretik némi fenntartással kezelni őket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd