Connect with us

technokrata

Exkluzív: Sony Ericsson K830i – Cyber-shot csúszkamobil

Kütyük

Exkluzív: Sony Ericsson K830i – Cyber-shot csúszkamobil

A Sony Ericsson titkos újdonságairól néhány órán belül hivatalosan is le fog hullani a lepel.

Addig is azonban érdemes egy pillantást vetni az alábbi felvételre, mely állítólagosan egy hivatalos Sony Ericsson fénykép. A felvételen minden valószínűség szerint a ma debütáló Sony Ericsson K830i látható. Erről a készülékről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik és Cyber-shot besorolású, vagyis kamerája az átlagnál jobb minőségű. Néhány órán belül várhatóan minden részletre fény fog derülni!

Ma debütál még várakozások szerint a Victoria fejlesztési kódnevet viselő újdonság, melynek pontos típusjelzését egyelőre nem ismerjük. A nemrégiben bemutatkozott, 14 milliméter vastag Sony Ericsson T650i-nél némileg vékonyabb kialakítással rendelkező készülék borítása műanyagból készül, a hátlapba integrált kamera optikáját pedig egy elhúzható fedlap védi a kisebb-nagyobb karcolásoktól. Ez a fedlap elmondások szerint az N73 hasonló megoldására hajaz, vagyis lekerekített élekkel rendelkezik, és talán nem műanyagból, hanem fémből készül. A fényképezőgéppel maximum 3,2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, ha minden igaz, autofókusz segítségével. A korábbi híradásokkal ellentétben nem négy, hanem öt különböző színben érkező készülékről egyelőre nem lehet tudni, hogy megkapja-e a Cyber-shot típusjelzést, az viszont egyre valószínűbb, hogy xenon-vaku nem lesz benne. A TFT technológiájú kijelzőről jelenleg annyit tudni, hogy 1,9 colos képátlójú és QVGA (320×240 pixel) felbontású. Árazás tekintetében a 128 MB-os M2 kártyával szállított Victoria valahol a Sony Ericsson K550i és a Sony Ericsson K810i között fog elhelyezkedni.

Ugyancsak ma esedékes egy a Vodafone termékpalettájára szánt új Sony Ericsson telefon bemutatása. A Jie kódnevű modell tulajdonképpen nem más, mint a már bejelentett Sony Ericsson K530i némileg továbbfejlesztett, villámgyors HSDPA adatátvitellel felvértezett új kiadása. A külső design tekintetében egyébként nem sok különbséget lehet majd felfedezni a K530i és a Jie között.

Talán már ma le fog hullani a lepel a W300i utódmodelljéről is, mely minden valószínűség szerint W350i néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. Mondanom sem kell, hogy a széthajtható kialakítás változatlan maradt, és a telefon designja sem változott túl sokat, ellenben a készülékbe minden korábbinál nagyobb tudást zsúfoltak a fejlesztők. Míg a W300i beépített kamerája csak VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású volt, addig az utódmodellbe már egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) digitális fényképezőgép modul került, még pedig feltehetően ugyanaz, ami a közkedvelt Sony Ericsson K750i-ben is van. Pletykák szerint a Sony Ericsson W350i belső memóriája 4 GB-os lesz, ami ráadásul memóriakártyák révén még tovább is bővíthető. Előzetes információk szerint továbbá GPRS, EDGE, UMTS és még HSDPA (3,6 Mbit/s) is kerül a W350i-be.

Megjegyzendő, hogy ezek egyelőre csak pletykák, tehát kéretik némi fenntartással kezelni őket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek