Connect with us

technokrata

Penge Walkman mobil – aranyba mártva

Kütyük

Penge Walkman mobil – aranyba mártva

˝Bearanyozzák˝ a Sony Ericsson első ultra-vékony mobiltelefonját.

Különböző források szerint a mindössze 9,4 milliméter vastag Sony Ericsson W880i hamarosan egy új változatban is elérhető lesz. Ezen források úgy tudják, hogy a japán-svéd gyártó augusztus 14-én, azaz holnap lebbenti majd fel a fátylat az aranyszínű előlapot és barna/narancssárga hátlapot kapott új W880i Gold Edition-ről, mely feltehetően kizárólag a Vodafone kínálatában lesz majd fellelhető. Megjegyzendő, hogy a W880i-ből nemrégiben már készült egy arany változat, ez azonban nem hivatalosan a Sony Ericssonnál készült.

Sony Ericsson W880i
A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 1,8 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú kijelző gondoskodik, mely elsősorban 320×240 pixeles (QVGA) felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262.144 színárnyalat) ismerszik meg.

A hátfal szélső részén elhelyezett optika mögött egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) képérzékelő található. Az elkészült fotók és videók (QCIF) a 10 MB-os belső memórián kívül a bővítőslotba helyezett Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákon tárolhatók el. A gyári csomagban egy 1 GB-os kártya kapott helyet. Az elsősorban videóhívásokhoz használatos előlapi kamera VGA (640×480 pixel) felbontású.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson W880i természetesen GPRS kompatibilis és 3G hálózatokban is használható, azonban a korábbi várakozásokkal ellentétben sem az EDGE-et, sem pedig a HSDPA-t nem támogatja. A sztereó Bluetooth (A2DP) képes telefon kapcsán említést érdemel még az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, a továbbfejlesztett Walkman zenelejátszó alkalmazás, valamint az RSS és HTML kompatibilitás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek