Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio GPS navigációt nyerhetünk a Szigeten

Kütyük

Mio GPS navigációt nyerhetünk a Szigeten

Ezt a lehetőséget vétek lenne kihagyni…

A Szigeten érdemes megkeresni a Mio hostesseit a fesztivál bejárata környékén, minden nap 16:30 és 20:30 között. Ha megválaszolsz egy egyszerű kérdést, s válaszod helyes, Mio ajándéktárgyat kapsz ajándékba. Örökítsd meg magad a Mio sapkával, vagy vászonszatyorral a Szigeten digitális fényképezőgépeddel, vagy telefonoddal, és az elkészült képet küldd el erre a címre: mioaszigeten@gmail.com.

A fotó legyen JPEG formátumú. Add meg neved, címed, telefonszámod és e-mail-címed is. A beküldött képek közül a legötletesebbeket, legjobbakat megtekintheted a Mio galériában.

A játékban résztvevők automatikusan hozzájárulnak a beküldött képük megjelentetéséhez. A képeket a továbbiakban az LCP Systems Kft. kezeli. A személyes adatok közlése önkéntes, azokat a Heller Consulting Kft. kezeli, harmadik személynek nem továbbítja, adatfeldolgozót nem vesz igénybe, s a játék végét követően azokat megsemmisíti.

A galériában kiállított képek beküldői között a szervezők egy Mio Digi Walker készüléket sorsolnak ki. A nyertest e-mail-ben, illetve telefonon értesítik.

Beküldési határidő: 2007. augusztus 21.
A sorsolás időpontja: 2007. augusztus 22.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés