Connect with us

technokrata

Limitált sorozatú csili-vili mobil

Kütyük

Limitált sorozatú csili-vili mobil

Egy LG Shine azoknak, akik a hétköznapi ˝ragyogó mobilt˝ egyszerűen túl unalmasnak találják.

Az LG gondolt egyet és Hongkongban bejelentette a népszerű Shine készülék limitált sorozatú legújabb kiadását. A telefon egyediségét a hátlapján található, kínai írásjelekből álló gravírozás adja. Arról egyelőre nem szól fáma, hogy a ˝Special Edition˝ mobil mennyivel drágább az alapkivitelnél.

A észülék rozsdamentes acélból készült külsővel rendelkezik, mely egyrészt ellenáll a kisebb-nagyobb külső behatásoknak, másrészt pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A szupervékony mobil külsején található kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a készüléket.

Az LG KE970 típusjelzésű, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék hátlapjában egy 2 megapixeles felbontású, integrált vakus digitális fényképezőgép modul lakozik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fényképek készíthetők, de természetesen a videókamkorder funkció sem hiányzik a telefonból. Érdekesség, hogy az optika Schneider-Kreuznach gyártmányú.

Egyedi megoldás, hogy a fedlapon a megszokott ötirányú navigomb helyett ezúttal egy speciális navigációs tekerőtárcsa gombot helyeztek el a fejlesztők. A billentyűzet egyébként elegáns kék háttérvilágítást kapott. A belső memória kapacitása 50 MB, ezenkívül pedig microSD memóriakártyákat is kezel a készülék.

A mindössze 13,8 milliméter vastag sliderphone 2,2 colos képátlójú TFT kijelzője a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek