Connect with us

technokrata

T-Mobile: még könnyebb vásárlás

Kütyük

T-Mobile: még könnyebb vásárlás

Az új univerzális egyenleggel már a Dominósok is egyszerűbben vásárolhatnak mobiljukkal.

Az univerzális egyenleg egy olyan előre tölthető egyenleg, mellyel telefonálhatunk, üzeneteket küldhetünk és internetezhetünk is, emellett különböző digitális termékeket (például csengőhang, háttérkép, játék), illetve Dominósként fizikai termékeket (például autópálya-matrica, mobillottó) vásárolhatunk. Mindezt mobiltelefonunkkal, könnyen és egyszerűen tehetjük meg.

Az univerzális egyenleg augusztus 1-jétől automatikusan érhető el. Az univerzális egyenleg bevezetésével megszűnik az eddigi m-com egyenleg. Az ez utóbbira feltöltött összegeket automatikusan átvezetik az univerzális egyenlegre, így az azon elérhető összeg továbbra is változatlanul felhasználható.

A Domino kártyások mobilvásárlásaikat eddig kizárólag a különálló m-com egyenleg terhére intézhették, melyre külön összeget kellett feltölteniük, és a fennmaradó összeget egyéb célra nem használhatták fel. Az univerzális egyenleggel mindez egyszerűsödik. Az elektronikus úton (például bankautomatánál, internetbankon, újságárusnál) feltöltött összegek automatikusan mobilvásárlásra is felhasználhatók lesznek. Így a Dominós ügyfelek is könnyen és egyszerűen vásárolhatnak autópálya-matricát, lottót vagy akár mozijegyet.

A banki elektronikus feltöltési csatornákon és a T-Pontokban immár nem kell választani a telefonálásra és vásárlásra használható egyenlegek között, az univerzális egyenleg mindkettőre használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek