Connect with us

technokrata

T-Mobile: még könnyebb vásárlás

Kütyük

T-Mobile: még könnyebb vásárlás

Az új univerzális egyenleggel már a Dominósok is egyszerűbben vásárolhatnak mobiljukkal.

Az univerzális egyenleg egy olyan előre tölthető egyenleg, mellyel telefonálhatunk, üzeneteket küldhetünk és internetezhetünk is, emellett különböző digitális termékeket (például csengőhang, háttérkép, játék), illetve Dominósként fizikai termékeket (például autópálya-matrica, mobillottó) vásárolhatunk. Mindezt mobiltelefonunkkal, könnyen és egyszerűen tehetjük meg.

Az univerzális egyenleg augusztus 1-jétől automatikusan érhető el. Az univerzális egyenleg bevezetésével megszűnik az eddigi m-com egyenleg. Az ez utóbbira feltöltött összegeket automatikusan átvezetik az univerzális egyenlegre, így az azon elérhető összeg továbbra is változatlanul felhasználható.

A Domino kártyások mobilvásárlásaikat eddig kizárólag a különálló m-com egyenleg terhére intézhették, melyre külön összeget kellett feltölteniük, és a fennmaradó összeget egyéb célra nem használhatták fel. Az univerzális egyenleggel mindez egyszerűsödik. Az elektronikus úton (például bankautomatánál, internetbankon, újságárusnál) feltöltött összegek automatikusan mobilvásárlásra is felhasználhatók lesznek. Így a Dominós ügyfelek is könnyen és egyszerűen vásárolhatnak autópálya-matricát, lottót vagy akár mozijegyet.

A banki elektronikus feltöltési csatornákon és a T-Pontokban immár nem kell választani a telefonálásra és vásárlásra használható egyenlegek között, az univerzális egyenleg mindkettőre használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd