Connect with us

technokrata

Orbit downloader – gyorsabb, böngészőbe integrált letöltés

Kütyük

Orbit downloader – gyorsabb, böngészőbe integrált letöltés

Megjelent az ingyenes szoftver legújabb változata.

Az Internet Explorer még a hetes kiadás után is adós maradt egy jó letöltőmenedzser funkcióval – az űrt ezért számos szoftver továbbra is kihasználja. Ilyen például a megszakadt letöltéseket folytatni tudó, többszálas letöltésre képes, ugyanakkor ingyen (freeware) használható Orbit downloader, amely a minap újult meg és vált letölthetővé.

Mire képes a szoftver? P2P, azaz peer to peer technológiára alapul. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a kijelölt szerverről tud file-okat letölteni, hanem képes megkeresni a mások által éppen megosztott állománydarabkákat is, ezzel pedig jócskán fel tudja pörgetni a letöltés tempóját – még akkor is, ha a kívánt állomány történetesen egy lassú szerveren található. Tökéletesen tud integrálódni az Internet Explorerbe, ezt követően automatikusan kezeli a felhasználó letöltési feladatait. Együtt tud működni a HTTP, az FTP, az RTSP és az MMS szerverekkel, illetve a proxy-kal is. Rendelkezik letöltési kategóriákkal, ütemezővel, vírusvédelemmel és más, hasznos szolgáltatásokkal.

Gyors Download szerverünkről a legújabb, 2.1.6-os változat már letölthető. Ez a norvég Opera böngészővel kapcsolatban hoz fejlődést, valamint néhány kisebb hibát javítottak benne. Emellett egyes keleti nyelvű operációs rendszerekkel kapcsolatos inkompatibilitás is orvoslásra került.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd