Connect with us

technokrata

LG Wave: GPS-es kagylómobil

Kütyük

LG Wave: GPS-es kagylómobil

Az LG bebizonyítja, hogy a navigációs mobiloknak nem feltétlenül kell nagynak és nehéznek lenniük.

A dél-koreai gyártó az elmúlt időkben elsősorban a Chocolate és Shine modellek révén aratott komolyabb sikereket, most pedig egy olyan készülékkel jelentkezett, mely a szétnyitható kialakítást párosítja a fejlett navigációs képességekkel.

A keresztségben LG Wave nevet kapott, AX-380 típusjelzésű újdonság designja leginkább a nálunk kapható LG KG810-es clamshell csokimobiléra hasonlít. A divatos megjelenésű készülék csukott állapotban mindössze 89 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 22 milliméter vastag.

A felhajtható fedlap felső szekciójában található a digitális fényképezőgép modul, melynek segítségével maximum 1,3 megapixeles fotók készíthetők, de természetesen a videófelvevő mód sem hiányzik a telefonból. Az elkészült felvételek az integrált memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el. A TFT technológiájú kijelző 176×220 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú.

A dedikált zenelejátszó gombokkal felvértezett LG Wave természetesen Bluetooth kompatibilis. Mivel az amerikai piacra szánt mobil nem GSM, hanem CDMA szabványú, hazánkban sajnos nem használható, de a közeljövőben talán Európában is be fog mutatkozni egy hasonló adottságú LG készülék. Az LG Wave az Egyesült Államokban egyébként új előfizetéssel mindössze 80 dollárba (15 ezer forint) kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek