Connect with us

technokrata

A Nokia átszabta az N95-öt!

Kütyük

A Nokia átszabta az N95-öt!

A finnek némileg csiszoltak a népszerű multimédiás mobilon.

Történt ugyanis, hogy felbukkant a Nokia N95-nek egy új verziója, melyet a Nokia kifejezetten az amerikai piacra szán. Az N95-öt sok mindenért lehet szeretni, de az akkumulátora miatt vélhetően kevesen zengnek ódákat a fejlesztőknek. Nos, a jelek szerint az amerikai változatba nem ugyanaz az akksi kerül, mint az európai verzióba.

Míg ez utóbbiban egy 950 mAh kapacitású, BL-5F típusjelzésű akkumulátor teljesít szolgálatot, addig az USA modellben már egy 1.200 mAh kapacitású, BL-6F típusú akksi található. A fekete hátlappal ellátott újdonságnak egyébként csak 5 grammal nagyobb a tömege (125 gramm) az európai változaténál, alapcsomagjában pedig egy 1 GB-os microSD memóriakártyát lelhetünk fel.

A digitális fényképezőgép modul kapcsán megváltoztatták a LED-vaku helyét és a lencsevédőt is átalakították, és amennyiben hihetünk a pletykáknak, az integrált memória kapacitása is megnövekedett. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemelnek a némileg áttervezett dedikált zenegombok is.

Kíváncsian várjuk, hogy ezek a változások esetlegesen mikor jelennek majd meg az európai Nokia N95-ös telefonokon…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek