Connect with us

technokrata

A legújabb Nokia mobilok – hivatalosan

Kütyük

A legújabb Nokia mobilok – hivatalosan

A Nokia bemutatta a Prism sorozatot, a stílusra hangsúlyt fektető fogyasztóknak szánt új mobiltelefon termékcsaládját.

A Prism sorozat az egyéni stílust csúcstechnológiával ötvöző Nokia 7900 Prism és a Nokia 7500 Prism készülékekből áll. A két mobilkészülék 2007 harmadik negyedévében jelenik meg, adók és kedvezmények nélküli fogyasztói áraik pedig 400 euró (Nokia 7900 Prism) és 210 euró (Nokia 7500 Prism) lesz – derül ki a néhány napja bejelentett készülékekről a gyártó által most kiadott magyar sajtóközleményből. Lássuk, mi áll még az anyagban!

A Nokia Prism sorozat figyelemfelkeltő színeivel, anyagaival és grafikáival szúr szemet. Hegyesszöget bezáró vonalaival, geometrikus mintáival és grafikus fénytörő színeivel a jellegzetes gyémánt formájú modellek kitűnnek a mobiltelefo -piac készülékei közül.

Nokia 7900 Prism
A Nokia 7900 Prism elegáns, tompafekete előlapjával szemből anodizált alumínium hátlap érintkezik, amely a Nokia Prism jellegzetes gyémántformájának lenyomatát és lézer gravírozott mintáját viseli. A készülék az elsők között tartalmaz organikus LED főkijelzőt, amely akár 16 millió színárnyalatot is támogat és a kifejezetten fényes kijelzővédő-grafikákat is megjeleníti. A Nokia 7900 Prism készüléken emellett ˝élő háttérkép˝ is található, mely napközben a napszakoknak, az akkumulátor állapotának és a jel erősségének függvényében diszkréten változik, így mindig egyedi a látvány.

A teljesebb testre szabhatóság érdekében a Nokia 7900 Prism 49-féle színű háttérvilágítást kínál. A kiválasztott szín sugárzik a grafikus billentyűzet és a LED kijelző mögül is. A telefon tetején megjelenő fény a nem fogadott hívásokra és üzenetekre figyelmeztet.

A Nokia 7900 Prism a gyors és egyszerű letöltéshez és böngészéshez kétsávos 3G technológiát biztosít, a négysávos GSM-mel pedig az egész világot lefedi. A Nokia 7900 Prism a 2 megapixeles kamerájához 1 GB belső memóriát tartalmaz, melyben rengeteg kép, videofelvétel, névjegy és még sok minden más elfér.

Nokia 7500 Prism
A Nokia 7500 Prism a Nokia 7900 Prism szeszélyes kistestvére. A Nokia 7500 Prism elegáns fekete külsejét élénk, cserélhető színsávok törik meg. A Nokia 7500 Prism 2 megapixeles kamerával rendelkezik, és jó minőségű filmfelvételeket készít. A Nokia 7500 Prism kilenc órán át is képes zenét lejátszani, és a külön megvásárolható 2 GB-os microSD kártyán akár 1.500 dalt is elfér.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek