Connect with us

technokrata

A bőség zavara: 14 színben kapható új divatmobil

Kütyük

A bőség zavara: 14 színben kapható új divatmobil

Az LG legújabb mobiltelefonja őrületes színkavalkádban debütált.

A Dél-Koreában bejelentett LG SC330 nem más, mint egy divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítású készülék, mellyel a gyártó elsősorban a fiatalabb hölgy vásárlókat vette célba. A ˝Colorholic˝ becenevű készülék egyediségét az adja, hogy nem kevesebb mint 14, azaz tizennégy különböző színárnyalatban kerül piacra, vagyis vehetünk belőle például kéket, sárgát, feketét, fehéret, rózsaszínt…

Az alaphelyzetben 96 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 17,6 milliméter vastag újdonság egész pontosan 90 grammot nyom a mérlegen. A vizuális megjelenítésről egy 262 ezer színárnyalatú TFT kijelző gondoskodik, melynek felbontása egyelőre sajnos ismeretlen. A digitális fényképezőgép modulban egy nem túl nagy felbontású, 1,3 megapixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot.

A készülék kapcsán említést érdemel még a fejlett MP3 zenelejátszó alkalmazás, a TTS (Text To Speech) funkció, illetve a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor. Az LG SC330 egyelőre csak Dél-Koreában kapható, átszámítva mintegy 80 ezer forintos áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek