Connect with us

technokrata

Új ruhában a filléres Cyber-shot mobil

Kütyük

Új ruhában a filléres Cyber-shot mobil

Megérkezett a legolcsóbb Cyber-shot mobil új változata.

A Sony Ericsson K550i Purple Edition a már megismert fekete és fehér verziók után immár a harmadik K550i változat, mely modell értelemszerűen bíborvörös színt kapott. Mint emlékezetes a Sony Ericsson február elején rántotta le a leplet a K510i közvetlen utódmodelljének tekinthető K550i-ről. Az újdonság megkapta a Cyber-shot típusjelzést, így könnyen kikövetkeztethető, hogy a készülék elsősorban fényképezésre van kihegyezve.

Az elhúzható lencsevédő alatt egy autofókuszos kamera modul teljesít szolgálatot. A K550i-vel maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontásban fotózhatunk, a képek élességéről autofókusz funkció gondoskodik. A sötétben, rossz fényviszonyok melletti fényképezést egy helyett rögtön két LED-vaku segíti.

A középkategóriás telefonba egy középkategóriás, 1,9 colos képátlóval rendelkező kijelző került, mely elsősorban 176×220 pixeles felbontásáról, illetve 262.144 színárnyalatáról ismerszik meg. Az integrált memória kapacitása 64 MB, a bővítőslotba pedig jó szokás szerint Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákat lehet bedugni.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék sajnos nem 3G-képes, de legalább nem csak GPRS, hanem EDGE hálózatokban is használható, a Bluetooth kontroller pedig 2.0-s verziószámot visel magán. A sztereó FM rádiós Sony Ericsson K550i 102 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 14 milliméter vastag.

A legolcsóbb Cyber-shot telefon a hazai mobil operátorok közül jelenleg a T-Mobile-nál és a Pannonnál kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek