Connect with us

technokrata

Sziget: ingyenes partyhajó, 99 forintos zenék

Kütyük

Sziget: ingyenes partyhajó, 99 forintos zenék

Több különleges ajándékkal is készül idén a djuice a Szigetre.

A Get-a-Track szolgáltatással 99 forintért tölthetők le a Magna Cum Laude és a Garbage számai, a djuice partyhajó pedig ingyen szállítja a bulizókat a Hajógyári szigetre.

A Jászai Mari térről induló djuice partyhajón pörgős DJ szettek gondoskodnak az emelkedett hangulatról. Ha már korábban szeretnél ráhangolódni a Sziget-feelingre, a Get-a-Track szolgáltatással számonként mindössze 99 forintért melegíthetsz a magyar könnyűzenei életbe üstökösként berobbant Magna Cum Laude zenekar vasárnap hajnali koncertjére.

Szintén számonként 99 forintért érheted el a Garbage húzós számait. Az akció egész augusztusban tart, így a mobil szélessávon alig tíz másodpercig tartó letöltés Sziget utáni nosztalgiázásnak sem utolsó. Az akciós zenekarokon kívül a djuice Get-a-Track több zeneszámot kínál mindössze 299 forintért.

A djuice élmény a Szigeten is folytatódik: a zúzásba belefáradt szigetlakók a nyugis djuice chill out zone-ban töltődhetnek fel, ahol a mobiltelefonod töltéséről szintén gondoskodunk.

Ha a régi telefonod nem bírta a Sziget gépet próbáló körülményeit, nálunk azonnal lecsaphatsz egy új készülékre. Akár a memóriakártyát is nagyobbra cserélheted, így mindig lesz elég helyed az újabb és újabb zenéknek és fotóknak.

Ha pedig igazán bevállalós vagy, szerelkezz fel egy napszemüveggel egybeépített Bluetoothos fülhallgatóval – így telefonálás közben sem kell lemondanod a kézzelfogható élvezetekről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek