Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG – T-Mobile: ez aztán parádés!

Kütyük

LG – T-Mobile: ez aztán parádés!

Idén a két nagy mobilcég a Parádé Bónusz névadó szponzora.

Az LG 2002 óta nagy hangsúlyt fektet mobilüzletágának fejlesztésére és rangos kulturális események támogatására. A hét éves múlttal rendelkező Budapest Parádé 2006-os utolsó felvonulásának és a Budapest Parádé Bónusz afterparty sikeres után 2007-re az egykori afterparty mára központi eseménnyé nőtte ki magát.


Éppen ezért az idén névadó szponzorként csatlakozott az LG Mobile a T Mobile a Parádé Bónusz Magyarország és a közép-európai régió legnagyobb hazai elektronikus zenei rendezvényhez. A megújult koncepciójú Parádé Bónusz 2007-ben a Budapest Parádé nyárzáró eseményeként, a Népstadionkert / SYMA rendezvényközpontban folytatja Budapest elektronikus zenei rendezvény tradíciót.

A Parádé Bónusz 3 helyszíne közül az LG Mobile és a T-Mobile a legnagyobb csarnokban (˝B˝ pavilon) lesz megtalálható, ahol különféle elektronikus zenei irányzatok rangos világsztárjai lépnek fel. A vezető nemzetközi fesztiválok színvonalas felhozatalát idéző line up önmagában is garancia a jókedvre: Carl Craig (USA); Mauro Picotto (I); Dj Rush (USA); Adam Beyer (S); Johannes Heil live (D); Alexander Kowalski live (D); Dj Tearz (J); Hot X; X-Press 2 (UK); Tiefschwarz (D); Seb Fontaine (UK); Scarlett Etienne (UK); Savas Pascalidis (D); Phillip Straub aka Felipe (A); Blank & Jones (D); Fuzzy Hair (I) több neves MC és a hazai fedett arénák legjobbjai.

Az LG Mobile a Sziget Szervezőiroda által életre keltett Budapest Parádé Bónuszon az elmúlt évekhez hasonlóan elképesztő technikai megoldásokkal közel 2.000 négyzetméteren, 30 hangulatjavító DJ vezénylésével búcsúztatja a 2007-es nyarat. A jegyek elővételben 4.000 forintba, a helyszínen 5.000 forintba kerülnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés