Connect with us

technokrata

LG – T-Mobile: ez aztán parádés!

Kütyük

LG – T-Mobile: ez aztán parádés!

Idén a két nagy mobilcég a Parádé Bónusz névadó szponzora.

Az LG 2002 óta nagy hangsúlyt fektet mobilüzletágának fejlesztésére és rangos kulturális események támogatására. A hét éves múlttal rendelkező Budapest Parádé 2006-os utolsó felvonulásának és a Budapest Parádé Bónusz afterparty sikeres után 2007-re az egykori afterparty mára központi eseménnyé nőtte ki magát.


Éppen ezért az idén névadó szponzorként csatlakozott az LG Mobile a T Mobile a Parádé Bónusz Magyarország és a közép-európai régió legnagyobb hazai elektronikus zenei rendezvényhez. A megújult koncepciójú Parádé Bónusz 2007-ben a Budapest Parádé nyárzáró eseményeként, a Népstadionkert / SYMA rendezvényközpontban folytatja Budapest elektronikus zenei rendezvény tradíciót.

A Parádé Bónusz 3 helyszíne közül az LG Mobile és a T-Mobile a legnagyobb csarnokban (˝B˝ pavilon) lesz megtalálható, ahol különféle elektronikus zenei irányzatok rangos világsztárjai lépnek fel. A vezető nemzetközi fesztiválok színvonalas felhozatalát idéző line up önmagában is garancia a jókedvre: Carl Craig (USA); Mauro Picotto (I); Dj Rush (USA); Adam Beyer (S); Johannes Heil live (D); Alexander Kowalski live (D); Dj Tearz (J); Hot X; X-Press 2 (UK); Tiefschwarz (D); Seb Fontaine (UK); Scarlett Etienne (UK); Savas Pascalidis (D); Phillip Straub aka Felipe (A); Blank & Jones (D); Fuzzy Hair (I) több neves MC és a hazai fedett arénák legjobbjai.

Az LG Mobile a Sziget Szervezőiroda által életre keltett Budapest Parádé Bónuszon az elmúlt évekhez hasonlóan elképesztő technikai megoldásokkal közel 2.000 négyzetméteren, 30 hangulatjavító DJ vezénylésével búcsúztatja a 2007-es nyarat. A jegyek elővételben 4.000 forintba, a helyszínen 5.000 forintba kerülnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek