Connect with us

technokrata

Leleplezés: vadonatúj Mio GPS navigációk

Kütyük

Leleplezés: vadonatúj Mio GPS navigációk

A Mio komoly erőkkel képviselteti majd magát az IFA 2007 szakkiállításon.

A gigantikus pavilonnal jelentkező Mio Technology az összes újdonságát elviszi az IFA kiállításra, melyet Berlinben rendeznek meg, még pedig augusztus 31. és szeptember 5. között. Ezen a rendezvényen debütál többek közt a C620-as navigációs készülék, melynek legfontosabb újítása, hogy már a MioMap 2008 szoftvert futtatja. Mint ismeretes, ez nem más, mint a hazai fejlesztésű iGO 8 Mio által tálalt, enyhén módosított kiadása.

A C620-szal egy időben mutatkozik be a készülék nagytesója, az integrált TMC vevővel felvértezett C620t is. Mindkét készülék az átlagnál nagyobb, 4,3 colos képátlójú érintőkijelzőn tárja majd elénk a 3D-s és természetesen legfrissebb térképtartalmakat.

Az idei IFA kiállításon hull majd le a lepel a C220 utódjáról, a belépőszintű kategóriás készülékek piacán hadrendbe állítandó C230-ról. Ezen a készüléken sajnos még nem a MioMap 2008, hanem a már jól ismert MioMap 3 alkalmazás teljesít szolgálatot.

A Mio C620, Mio C620t és a Mio C220 PNA-k közös vonásai közé tartozik a 400 MHz-es órajelű mikroprocesszor, illetve a húszcsatornás SiRFstar III GPS-vevő.

GPS-es PDA fronton a P350 és a P550 utódjának tekinthető P360 és P560 számít újdonságnak. Ezekben a Windows Mobile 6 szoftveres készülékekben ugyancsak 400 MHz-es processzor és SiRFstar III GPS lakozik. A korábbi modellekhez képest újdonság az SDHC támogatás, vagyis ezekbe a modellekbe már nem csak 2 GB-os, hanem ennél nagyobb kapacitású memóriakártyákat is be lehet helyezni. A P560 egyébként a Bluetooth 2.0 és a Wi-Fi tekintetében tud többet, mint a P360.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek