Connect with us

technokrata

Disney mobil a Samsungtól: GPS mutatja, hogy hol a gyerek

Kütyük

Disney mobil a Samsungtól: GPS mutatja, hogy hol a gyerek

A Samsung ezúttal egy kifejezetten gyerekeknek szánt mobillal rukkolt elő.

A dél-koreai gyártó legutóbb egy az Adidas-szal közösen kifejlesztett sportmobilt jelentett be, korábban a Bang & Olufsen-nel készített egy spéci telefont és a legfrissebb pletykák szerint hamarosan az Armanival is össze fog állni. Ezzel még koránt sincs vége a felsorolásnak, hiszen a Samsung a napokban különleges Disney mobiltelefonokkal jelent meg a piacon.

Az Egyesült Államokban bejelentett DM-S105 és DM-S110 mindössze annyiban különbözik egymástól, hogy míg az előbbi ezüstösen csillog, addig az utóbbi rózsaszín árnyalatú. Érdekesség, hogy mindkét telefonban van GPS, de persze nem azért, hogy a gyermekkorú mobilosok navigációs célra használják azt, hanem azért, hogy a szüleik bármikor lekérdezhessék esetlegesen elcsatangolt csemetéik koordinátáit.

A TFT technológiájú belső display 128×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a cSTN-alapú külső kijelző pedig 96×96 pixel és ugyancsak 65 ezer színárnyalat birtokosa. Említést érdemel továbbá a VGA (640×480 pixel) felbontású kamera, a Bluetooth támogatás, a fejlett hangfelismerő funkció, a kihangosíthatóság, illetve az SMS és MMS kompatibilitás.

Az amerikai Disney Mobile által forgalmazott készülék pontos ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek