Connect with us

technokrata

Bemutató: iGO a gyári autós navigáción – NavNGo Limousine

Kütyük

Bemutató: iGO a gyári autós navigáción – NavNGo Limousine

Már hosszú hónapok óta lehetett tudni, hogy a Nav N Go Kft. valami igazán új navigációs fejlesztésen munkálkodik. Nos, van szerencsém bejelenteni, hogy a fejlesztések révbe értek, és végre elkészült a sokak által várva várt NavNGo Limousine, melyet a részletes teszt előtt mi most egy a cég hivatalos információira épülő, előzetes bemutató cikk révén kívánunk megismertetni Olvasóinkkal.

A Nav N Go Kft. célkitűzései között első helyen szerepel a vezetés közbeni biztonságos tájékozódás elősegítése. A cég legújabb navigációs megoldásával, a NavNGo Limousine-nal ez már a járművekbe épített rendszerekben is megadatik. Az iGO My way GPS navigációs szoftver autóba telepíthető változata ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a népszerű, hordozható készülékeken futó szoftver. A NavNGo Limousine olyan, akár egy mindentudó másodpilóta a műszerfal mögött.

Ez az autós GPS-navigációs megoldás azoknak szól, akik szeretnék nagyméretű, műszerfalba épített képernyőn kihasználni az iGO My way GPS navigációs szoftvert, annak megszokott pontosságával, megbízhatóságával és magas színvonalú grafikai megjelenítésével együtt.

A NavNGo Limousine kitűnő választás azoknak az autósoknak is, akik már rendelkeznek autóba épített, gyári navigációs rendszerrel, de szeretnék új térképekkel kiegészíteni. Ugyanakkor jó megoldás azok számára is, akik csak most tervezik, hogy műszerfalba építhető képernyőt, vagy autóhifit vásárolnak, hiszen a NavNGo Limousine a legtöbb ilyen kijelzővel kompatibilis.

A NavNGo Limousine 24 nyelven érhető el, választhatunk férfi és női navigációs hangok közül is. Mivel a Limousine a legtöbb autós rendszerhez csatlakoztatható, biztosított, hogy mindig érthetően és kellőképpen hangosan halljuk a navigációs üzeneteket. A NavNGo Limousine használata gyors és könnyen megtanulható. Nem igényel több technikai tudást, mint egy mobiltelefon, vagy egyéb háztartási eszköz használata. A legfőbb előny azonban a kimagaslóan részletes kelet-európai régió térképlefedettsége.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd