Connect with us

Hirdetés

technokrata

Villámgyors mobil net – már 70 magyar városban!

Kütyük

Villámgyors mobil net – már 70 magyar városban!

70 városban, a lakosság több mint 40 %-a számára elérhető a T-Mobile szélessávú 3G/HSDPA hálózata.

A T-Mobile az idén jelentősen bővíti 3G/HSDPA hálózatát, és az elmúlt hetek fejlesztéseinek köszönhetően a szolgáltató ügyfelei már 70 városban használhatják a gyors mobilinternetet. A 3,6 Mbps letöltési sebességű T-Mobile szélessáv – amely Budapest egyes helyein már akár 7,2 Mbps-os letöltést is kínál – jelenleg a lakosság több mint 40 %-a számára érhető el.

A mobilcég új helyszíneken és a már lefedett területeken egyaránt további 3G/HSDPA állomásokat telepít. A legfontosabb szempont, hogy a lefedett területeken a T-Mobile lehetőség szerint a legtöbb helyen beltéri lefedettséget és megfelelő kapacitásokat biztosítson. Ez utóbbira szükség is lesz, hiszen az akcióknak köszönhetően dinamikusan nő a mobilinternetre előfizető ügyfelek száma. A piacvezető mobilcégnél már 100 ezernél is többen fizetnek elő valamely havidíjas Net vagy Mobilinternet csomagra. A mobilinternet sikeréhez hozzájárul, hogy a T-Mobile számos 3G/HSDPA eszközt kínál akciósan, és az internetezés díja is kedvező.

Többek között elérhető már a legújabb HSDPA-s kommunikátor, a Nokia E90, és új Mobilinternet csomag vásárlása, 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén kamatmentes részletre akár számítógépet is lehet vásárolni a szolgáltató értékesítési helyein. Az új előfizetést vásárló, és arra 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozatot vállaló ügyfelek ráadásul év végéig fél áron netezhetnek, a 2 GB-os internetes csomag havi díja így 2007. december 31-ig mindössze 2.895 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés