Connect with us

technokrata

Villámgyors mobil net – már 70 magyar városban!

Kütyük

Villámgyors mobil net – már 70 magyar városban!

70 városban, a lakosság több mint 40 %-a számára elérhető a T-Mobile szélessávú 3G/HSDPA hálózata.

A T-Mobile az idén jelentősen bővíti 3G/HSDPA hálózatát, és az elmúlt hetek fejlesztéseinek köszönhetően a szolgáltató ügyfelei már 70 városban használhatják a gyors mobilinternetet. A 3,6 Mbps letöltési sebességű T-Mobile szélessáv – amely Budapest egyes helyein már akár 7,2 Mbps-os letöltést is kínál – jelenleg a lakosság több mint 40 %-a számára érhető el.

A mobilcég új helyszíneken és a már lefedett területeken egyaránt további 3G/HSDPA állomásokat telepít. A legfontosabb szempont, hogy a lefedett területeken a T-Mobile lehetőség szerint a legtöbb helyen beltéri lefedettséget és megfelelő kapacitásokat biztosítson. Ez utóbbira szükség is lesz, hiszen az akcióknak köszönhetően dinamikusan nő a mobilinternetre előfizető ügyfelek száma. A piacvezető mobilcégnél már 100 ezernél is többen fizetnek elő valamely havidíjas Net vagy Mobilinternet csomagra. A mobilinternet sikeréhez hozzájárul, hogy a T-Mobile számos 3G/HSDPA eszközt kínál akciósan, és az internetezés díja is kedvező.

Többek között elérhető már a legújabb HSDPA-s kommunikátor, a Nokia E90, és új Mobilinternet csomag vásárlása, 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén kamatmentes részletre akár számítógépet is lehet vásárolni a szolgáltató értékesítési helyein. Az új előfizetést vásárló, és arra 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozatot vállaló ügyfelek ráadásul év végéig fél áron netezhetnek, a 2 GB-os internetes csomag havi díja így 2007. december 31-ig mindössze 2.895 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek