Connect with us

technokrata

Szigeteljünk: Nokia nappali party az örök bulizóknak

Kütyük

Szigeteljünk: Nokia nappali party az örök bulizóknak

A Nokia 5700 XpressMusic zenemobillal és az Nseries családdal várja a tomboló fiatalokat a Nokia az idei Szigeten.

˝A zene a közös nyelvünk˝ – ezzel izzítja a Nokia idén a Szigetre látogató fiatalokat, és három cool helyszínen várja a bulizni vágyó mobilosokat: a Nokia Party Arénában, a Nokia Day Time Party helyszínén, és a NokiaSmart Chill Out zónában.

˝Amit a Nokia Trends-szel megteremtett a Nokia a zenében, azt szeretnénk folytatni idén a Szigeten is: egy különleges bulikavalkád keretében összehozni a fiatalokat˝ – mondta Bencze Rita, a Nokia marketing igazgatója.

Az idei Sziget egyik különlegessége, hogy a Nokia Day Time Party helyszínén nappal is játsszák a talpalávalót, azaz mindenkit várnak, aki már délután is kedvet érez a pörgéshez. Naponta délután különböző stílusokat felvonultató Nokia 5700 táncbemutató és Nseries divatshow lesz, ezt követően pedig indul a nappali bulizás. Aki megérezte a Nokia pörgés feelingjét, és rácsavarodott a zenére, folytathatja a Nokia Party Arénában, ahol minden este 10-től hazai és nemzetközi DJ-k keverik a zenét.

A pihenni, feltöltődni vágyó telefonok és bulizók ideális alapozó helyszíne lesz a Nokia-Smart Chill Out Zóna, ahol 150 férőhelyes telefon töltőállomással, kényelmes babzsákokkal, kerti bútorokkal és lazító zenével várják a regenerálódni vágyó fiatalokat.

A Nokia partyk elengedhetetlen kelléke lesz a Nokia 5700 XpressMusic mobil, mellyel a zenére éhes fiatalok mindhárom helyszínen találkozhatnak. A készülék különleges, elcsavarható kialakításával, divatos színeivel, kiváló zenei funkcióival és hangzásvilágával a zeneőrültek kedvence lehet. Elcsavarható formájának köszönhetően egyszerűen válthatunk négy üzemmód – a zenelejátszás, a 2 megapixeles kamera, a videohívás és az okostelefon funkciók – között. A Nokia 5700 XpressMusic memóriája maximum 2 GB-os microSD kártyájával bővíthető, amelyen akár 1.500 dal vagy 86 órányi zene is elfér.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek