Connect with us

technokrata

Exkluzív luxusmobilok: arany, fa, acél és római számok!

Kütyük

Exkluzív luxusmobilok: arany, fa, acél és római számok!

A luxusmobilok gyártásával foglalkozó Gresso cég újra hallat magáról.

Emlékezetes, hogy a Gresso tavaly év végén mutatta be első luxustelefonjait, a Black Aura Collection termékcsalád három tagját, a Gresso Blackwood-ot, a Gresso Blackwood Gold Edition-t és a Gresso Gold-ot. Egészen mostanáig kellett várnunk az újabb eresztésre: a gyártó ezúttal két vadonatúj, Avantgarde Collection sorozatú készülékkel rukkolt elő.

Az új Gresso telefonokat kizárólag kézzel szerelik össze és olyan anyagokat használnak fel készítésükkor, mint például az arany, a zafír-kristály, vagy a rozsdamentes acél. A fedlap nagy része fából van, de nem is akármilyen fajtából: a borítást egy különleges afrikai ébenfából, úgynevezett grenadilfából készítik. Érdekesség, hogy a billentyűzeten látható számokat és karaktereket lézerfénnyel vágják ki, illetve, hogy a gombokon római számok találhatók. Továbbá egyedi megoldás, hogy a levehető hátlapot mágnesek tartják a helyükön, így levételük rendkívül egyszerű.

A TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, a hátfalba szerelt kamera révén pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők. Nem elhanyagolható szempont, hogy az új Gresso telefonok nem hagyományos mobilok, hanem okostelefonok: az operációs rendszer szerepét ezúttal a Windows Mobile 6 Standard tölti be. A mindössze 14 milliméter vastag telefonok két változatban készülnek, az egyiknek Luna, a másiknak pedig Sol a neve.

Az új Gresso mobilok ára 5.000 és 7.000 euró (1,25-1,75 millió forint) körül alakul.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd