Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív luxusmobilok: arany, fa, acél és római számok!

Kütyük

Exkluzív luxusmobilok: arany, fa, acél és római számok!

A luxusmobilok gyártásával foglalkozó Gresso cég újra hallat magáról.

Emlékezetes, hogy a Gresso tavaly év végén mutatta be első luxustelefonjait, a Black Aura Collection termékcsalád három tagját, a Gresso Blackwood-ot, a Gresso Blackwood Gold Edition-t és a Gresso Gold-ot. Egészen mostanáig kellett várnunk az újabb eresztésre: a gyártó ezúttal két vadonatúj, Avantgarde Collection sorozatú készülékkel rukkolt elő.

Az új Gresso telefonokat kizárólag kézzel szerelik össze és olyan anyagokat használnak fel készítésükkor, mint például az arany, a zafír-kristály, vagy a rozsdamentes acél. A fedlap nagy része fából van, de nem is akármilyen fajtából: a borítást egy különleges afrikai ébenfából, úgynevezett grenadilfából készítik. Érdekesség, hogy a billentyűzeten látható számokat és karaktereket lézerfénnyel vágják ki, illetve, hogy a gombokon római számok találhatók. Továbbá egyedi megoldás, hogy a levehető hátlapot mágnesek tartják a helyükön, így levételük rendkívül egyszerű.

A TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, a hátfalba szerelt kamera révén pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők. Nem elhanyagolható szempont, hogy az új Gresso telefonok nem hagyományos mobilok, hanem okostelefonok: az operációs rendszer szerepét ezúttal a Windows Mobile 6 Standard tölti be. A mindössze 14 milliméter vastag telefonok két változatban készülnek, az egyiknek Luna, a másiknak pedig Sol a neve.

Az új Gresso mobilok ára 5.000 és 7.000 euró (1,25-1,75 millió forint) körül alakul.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés