Connect with us

technokrata

Sony Ericsson W350i: titkos kagylómobil komoly tudással

Kütyük

Sony Ericsson W350i: titkos kagylómobil komoly tudással

Ezúttal egy vadonatúj alsó-középkategóriás Walkman mobilt mutatunk be Olvasóinknak!

A Sony Ericsson úgy döntött, hogy ideje nyugdíjba küldeni a tavaly év elején bejelentett olcsó clamshell Walkman készüléket, a Sony Ericsson W300i-t. Éppen ezért a japán-svéd gyártó hamarosan fel fogja lebbenteni a fátylat a W300i utódmodelljéről, mely minden valószínűség szerint Sony Ericsson W350i néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban.

Mondanom sem kell, hogy a széthajtható kialakítás változatlan maradt, és a telefon designja sem változott túl sokat, ellenben a készülékbe minden korábbinál nagyobb tudást zsúfoltak a fejlesztők. Míg a W300i beépített kamerája csak VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású volt, addig az utódmodellbe már egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) digitális fényképezőgép modul került, még pedig feltehetően ugyanaz, ami a közkedvelt Sony Ericsson K750i-ben is van.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a Sony Ericsson W350i belső memóriája 4 GB-os lesz, ami ráadásul memóriakártyák révén még tovább is bővíthető. Előzetes információk szerint továbbá GPRS, EDGE, UMTS és még HSDPA (3,6 Mbit/s) is kerül a W350i-be.

Idővel kiderült, hogy ezek az információk mennyire pontosak, mindenesetre a hivatalos bejelentés időpontja egyelőre még ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek