Connect with us

technokrata

Hogyan nyerhetünk egy vadiúj mobilt?

Kütyük

Hogyan nyerhetünk egy vadiúj mobilt?

Új játékot indított a legnagyobb hazai mobil operátor.

A csaladbarat.t-mobile.hu címen elérhető játékban mindössze egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolni ahhoz, hogy esélyt szerezzünk valamelyik nyeremény bezsebelésére, ráadásul a T-Mobile még segítséget is nyújt a helyes válasz megtalálásához.

A játék 2007. augusztus 1-től 2007. szeptember 3-ig tart. A játék részvételi időszaka 2007. szeptember 2-án éjfélkor zárul. A játékban való részvétel feltétele a megadott kérdés helyes megválaszolása, a sikeres regisztráció, valamint az, hogy a résztvevők elfogadják a hivatalos játékszabályokat.

A játék időtartama alatt minden teljes hét utáni első munkanapon (tehát augusztus 13-án, 21-én, 27-én és szeptember 3-án) délelőtt 10:00-kor sorsolnak a megelőző héten vasárnap éjfélig beérkezett helyes választ megadók között. A válaszadók mindig csak a következő sorsoláson vesznek részt egy-egy válasszal – aki több sorsoláson is szeretne részt venni, annak minden sorsolás után újra vissza kell térnie oldalunkra és válaszolnia kell a megjelenő kérdésre.

A nyertes mellett minden alkalommal három tartaléknyertes is kisorsolásra kerül: amennyiben a nyertes az általa megadott címre küldött e-mail-re 14 napon belül nem válaszol, az első tartaléknyertest értesítik, majd 14 nappal később – ha nem jön válasz – a második, illetve harmadik tartaléknyertes következik.

A játék nyereménye minden alkalommal egy-egy T-Mobile magyarországi hálózatban használható mobiltelefon. Augusztus 13-án egy Nokia 6070, 21-én egy Samsung M300, 27-én egy Sony Ericsson W200i kerül kisorsolásra. A szeptember 3-i sorsoláson egy Motorola W375 talál gazdára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek