Connect with us

technokrata

Szimmetrikus DSL szolgáltatás a T-Comtól is

Kütyük

Szimmetrikus DSL szolgáltatás a T-Comtól is

Ugyanakkora sebességgel tölthetünk fel és le.

A Szimmetrikus DSL szolgáltatás – az ADSL-lel vagy a TDSL-lel szemben – azonos fel- és letöltési sebességet biztosít. Ez olyan vállalkozások számára lehet fontos, amelyek tartalomszolgáltatással foglalkoznak, önálló szervert igénylő vállalatirányítási rendszert vagy saját mail szervert üzemeltetnek. A szolgáltatás ideális több telephellyel rendelkező cégek számára is, ahol a felhasználók az interneten keresztül a központi szerverekhez csatlakoznak.

A T-Com augusztus 1-jétől 1 Mbit/s és 2 Mbit/s sávszélességgel kínálja Szimmetrikus DSL üzleti csomagjait. A szolgáltató mindkét csomag esetén a letöltési sebességgel azonos feltöltési sebességet (1 Mbit/s vagy 2 Mbit/s) garantál. Ez a sebesség hatékony feltöltést tesz lehetővé: míg egy átlagos ADSL csomaggal több mint 4 óra alatt tölthető fel egy 500 MB-os állomány, addig a Szimmetrikus DSL 2 Mbit/s csomaggal már fél óra alatt. A jelentős feltöltési igényt kiszolgáló internethozzáférés mellett a T-Com összesen 500 MB tárhellyel 5 db e-mail címet és 50 MB webtárhelyet is biztosít a csomag felhasználói számára.

A csomagok átalánydíjért vehetők igénybe, ami nem függ a használati időtől és az internetforgalomtól, így tervezhető költséget jelent a vállalkozásoknak. A szolgáltatás tartalmazza az igénybe vételhez szükséges végberendezést is, valamint a szimmetrikus DSL üzleti csomagokhoz opcionálisan Fix IP címet is biztosít a T-Com. A Szimmetrikus DSL 1 Mbit/s és a Szimmetrikus DSL 2 Mbit/s csomagok október 31-ig történő megrendelés esetén belépési díj fizetése nélkül, kedvezményes havidíjjal vehetők igénybe, 30.000 Ft-tól.

A T-Com Szimmetrikus DSL szolgáltatásaBudapesten 18 kerületben és országszerte további 76 településen vehető igénybe. A Szimmetrikus DSL szolgáltatást a Magyar Telekom internetszolgáltató partnerein keresztül is biztosítja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd