Connect with us

technokrata

Samsung i570: csúszka kommunikátor – teljes billentyűzettel

Kütyük

Samsung i570: csúszka kommunikátor – teljes billentyűzettel

A Samsung mobiltelefon újdonság áradata a jelek szerint tovább folytatódik.

A dél-koreai gyártó ezúttal egy igen széles szolgáltatási körű okostelefonról lebbentette fel a fátylat. A keresztségben Samsung SGH-i570 nevet kapott újdonság szétcsúsztatható kialakítást kapott: a 123 gramm tömegű telefon alaphelyzetben 96 milliméter hosszú, 60 milliméter széles és 16 milliméter vastag. Alaphelyzetben a kijelző alatt csak a legfontosabb kezelőszervek láthatók, azonban ha szétcsúsztatjuk a készüléket, azonnal előbukkan a teljes értékű QWERTY billentyűzet.

A Symbian operációs rendszerre, illetve a Nokia smartphone-okról már jól ismert S60 platformra építkező Samsung SGH-i570 integrált memóriája 160 MB-os kapacitással bír, de akinek esetleg ez sem lenne elegendő, a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákkal tovább bővítheti a memóriát.

A ˝widescreen˝ kijelző egyrészt QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, másrészt 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg, a hátlapba szerelt digitális fényképezőgép modul révén pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők.

A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül többek közt a GPRS, az EDGE, az UMTS, a HSDPA, a Wi-Fi és a Bluetooth támogatott. A Samsung SGH-i570 várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek