Connect with us

Hirdetés

technokrata

Percekre a robbanástól

Kütyük

Percekre a robbanástól

Homer Simpson főszereplésével kizárólag mobiltelefonokon érhető el ez az izgalmakban bővelkedő kalandjáték.

Az Electronic Arts bejelentette az eredeti ötleten alapuló, a világ legnépszerűbb rajzfilmcsaládját felvonultató A Simpson Család: Percekre a robbanástól játék kizárólag mobiltelefonokra történő fejlesztését. A Fox Mobile Entertainment valamint a Gracie Films cégekkel együttműködésben készülő Percekre a robbanástól egy pergő ritmusú, akciódús kalandra hívja a mobil játékosokat Springfield városkájában. A játék, melyben Homer mellett felbukkan Springfield lakóinak színes kavalkádja, már közvetlenül letölthető a vezető észak-amerikai és európai mobilszolgáltatóktól, valamint az internetről a Jamster honlapjáról.

˝Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy mobilra is elhozhattuk Homert, Bartot, Aput és a Simpson banda többi tagját.˝ – mondta Travis Boatman, az EA Mobile nemzetközi stúdióiért felelős elnökhelyettese. ˝Az élénk grafika, a dinamikus animációk, a kedvenc Simpsons karakterekkel történő interakciók és a hahotázó hanghatások révén a Percekre a robbanástól az egyedi hangulatot és humort biztosító televíziós sorozatot idézi˝.

˝Csakúgy, mint A Simpson Család mozifilm esetében, a mobil játék megalkotása előtt is megvártuk, hogy a rajongók számára a legmegfelelőbb termékkel léphessünk elő˝ – mondta Denise Sirkot, a Gracie Films alelnöke. ˝A Simpson Család: Percekre a robbanástól kapcsán az a fantasztikus, hogy a televíziós sorozat energiájának és humorának megragadásán túl a mobilokon bárhol és bármikor játszani lehet˝.

A Percekre a robbanástól történetében a játékosok Homert irányítják, miközben ő az idővel versenyt futva végigrohan Springfield utcáin, hogy megállítson egy nukleáris katasztrófát a város atomerőművénél. A játékosok a Simpson család otthonából indulva szórakoztató, mobilbarát küldetéseken keresztül jutnak közelebb végső céljukhoz. A játékosok útközben kapcsolatba kerülnek Barttal, Mr. Burnsszel, Apuval és további kedvencekkel Springfield lakói közül.

˝A Simpson Család világszerte nagy népszerűségnek örvend. A televíziós sorozatot több mint 50 országban sugározzák˝ – mondta Mitch Feinman, a Fox Mobile Entertainment elnökhelyettese. ˝A Simpson Család rajongók és a játékosok egyaránt imádni fogják a Percekre a robbanástól játékot, amely könnyen használható, de nehéz mesterévé válni. A játék emellett tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megtapasztaljuk, milyen is az élet Springfield városában˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés