Connect with us

technokrata

Percekre a robbanástól

Kütyük

Percekre a robbanástól

Homer Simpson főszereplésével kizárólag mobiltelefonokon érhető el ez az izgalmakban bővelkedő kalandjáték.

Az Electronic Arts bejelentette az eredeti ötleten alapuló, a világ legnépszerűbb rajzfilmcsaládját felvonultató A Simpson Család: Percekre a robbanástól játék kizárólag mobiltelefonokra történő fejlesztését. A Fox Mobile Entertainment valamint a Gracie Films cégekkel együttműködésben készülő Percekre a robbanástól egy pergő ritmusú, akciódús kalandra hívja a mobil játékosokat Springfield városkájában. A játék, melyben Homer mellett felbukkan Springfield lakóinak színes kavalkádja, már közvetlenül letölthető a vezető észak-amerikai és európai mobilszolgáltatóktól, valamint az internetről a Jamster honlapjáról.

˝Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy mobilra is elhozhattuk Homert, Bartot, Aput és a Simpson banda többi tagját.˝ – mondta Travis Boatman, az EA Mobile nemzetközi stúdióiért felelős elnökhelyettese. ˝Az élénk grafika, a dinamikus animációk, a kedvenc Simpsons karakterekkel történő interakciók és a hahotázó hanghatások révén a Percekre a robbanástól az egyedi hangulatot és humort biztosító televíziós sorozatot idézi˝.

˝Csakúgy, mint A Simpson Család mozifilm esetében, a mobil játék megalkotása előtt is megvártuk, hogy a rajongók számára a legmegfelelőbb termékkel léphessünk elő˝ – mondta Denise Sirkot, a Gracie Films alelnöke. ˝A Simpson Család: Percekre a robbanástól kapcsán az a fantasztikus, hogy a televíziós sorozat energiájának és humorának megragadásán túl a mobilokon bárhol és bármikor játszani lehet˝.

A Percekre a robbanástól történetében a játékosok Homert irányítják, miközben ő az idővel versenyt futva végigrohan Springfield utcáin, hogy megállítson egy nukleáris katasztrófát a város atomerőművénél. A játékosok a Simpson család otthonából indulva szórakoztató, mobilbarát küldetéseken keresztül jutnak közelebb végső céljukhoz. A játékosok útközben kapcsolatba kerülnek Barttal, Mr. Burnsszel, Apuval és további kedvencekkel Springfield lakói közül.

˝A Simpson Család világszerte nagy népszerűségnek örvend. A televíziós sorozatot több mint 50 országban sugározzák˝ – mondta Mitch Feinman, a Fox Mobile Entertainment elnökhelyettese. ˝A Simpson Család rajongók és a játékosok egyaránt imádni fogják a Percekre a robbanástól játékot, amely könnyen használható, de nehéz mesterévé válni. A játék emellett tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megtapasztaljuk, milyen is az élet Springfield városában˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd