Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon VideóTár: csak nézünk, mint a moziban

Kütyük

Pannon VideóTár: csak nézünk, mint a moziban

Újabb közösségi szolgáltatást indít a Pannon.

A népszerű csoportos üzenőfal, a Mizu? után saját videofilmeket is közzé tehetünk a WAP-on. A nyári fesztiválok, bulik hangulatát így mostantól a mobil segítségével azonnal megoszthatjuk barátainkkal.

A mobilon is megnézhetjük és feltölthetjük a videofilmeket: a Pannon WAP oldaláról elérhető VideóTár szolgáltatás segítségével tetszés szerint feltölthetjük a saját mobiltelefonunkkal készített rövid filmeket vagy letölthetjük a mások által készített videókat.

A szolgáltatás VidiPontokkal vehető igénybe, melyeket könnyedén összegyűjthetünk. Az első regisztrációkor automatikusan 30 pontot kapunk, és minden új, mobillal készített videó feltöltéséért jár 49 VidiPont. Amennyiben a WAP-on elérhető kisfilmeket szeretnénk megnézni, akkor letöltésenként 10 VidiPontot vonnak le tőlünk, ha a keretünk elfogy, lehetőségünk van pontokat vásárolni az emelt díjas egyenleg terhére.

A család, zene, poén, extrém, sport kategóriájú videókat a Pannon W@P Szabadidő menüpontjában egy kattintással elérjük, a feltöltés illetve a letöltés ideje alatt a tarifacsomagunk szerinti adatforgalmi díj fizetendő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés