Connect with us

technokrata

GPS-es új kommunikátor a Vodafone-nál

Kütyük

GPS-es új kommunikátor a Vodafone-nál

A Vodafone egy nagy tudású új mobillal bővíti európai termékkínálatát.

A BlackBerry Curve 8310 típusjelzésű újdonság a már jól ismert BlackBerry designt kapta, vagyis felül egy nagyméretű kijelző, alul pedig egy teljes értékű QWERTY billentyűzet kapott helyet rajta. A mérlegen egész pontosan 111 grammot nyomó smartphone 107 milliméter hosszú, 60 milliméter széles és 15,5 milliméter vastag.

A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal szerelt BlackBerry 8310 sajnos sem UMTS, sem HSDPA adatátvitellel nem rendelkezik, vagyis a jövőbeli felhasználóknak be kell érniük az öregecske és nem éppen villámgyors GPRS és EDGE technológiával. Ezúttal egyébként sajnos még a Wi-Fi-ről is le kell mondanunk.

A belső memória kapacitása 64 MB, a készülék bővítőslotjába pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet behelyezni. A Bluetooth 2.0 kompatibilitás szinte már magától értetődik és jó hír, hogy ma már egy ilyen business kategóriás készülékből sem hiányzik az A2DP profil, vagyis akár sztereó Bluetooth headseteket is használhatunk vele.

A miniUSB csatlakozós és integrált GPS-es BlackBerry 8310 energiaellátásról egy 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 400 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. A 320×240 pixeles TFT display 65 ezer színárnyalatú, a videófelvevős és vakus kamera pedig 2 megapixeles felbontású.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a hazai Vodafone mikor veszi majd fel kínálatába az új BlackBerry-t, az viszont már biztos, hogy a készülék Európában új előfizetéssel 99 eurós áron lesz kapható a szolgáltatónál.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek