Connect with us

technokrata

Exkluzív fotók: Lewis Hamilton megmutatta…

Kütyük

Exkluzív fotók: Lewis Hamilton megmutatta…

…hogy milyen mobiltelefonja van!

A Forma 1-es tabella jelenlegi éllovasa, Lewis Hamilton egy ma délelőtti budapesti sajtótájékoztatón elárulta, sőt meg is mutatta, hogy pontosan milyen mobiltelefont használ a hétköznapokban. A Westend bevásárlóközpontban tartott rendezvényen Hamilton előkapta versenyzői ruhájából fekete készülékét, mely nem más, mint egy RIM BlackBerry 8100 Pearl. Az F1 sztár elmondta, hogy azért szereti ezt a készüléket, mert segítségével lényegében bárhol és bármikor könnyedén el tudja érni az elektronikus levelezését.

Érdekesség, hogy a Vodafone McLaren Mercedes csapat pilótájának telefonja hazánkban nem kapható a Vodafone-nál, ellenben a magyar T-Mobile-nál igen. A készülék 24 hónapos előfizetés esetén 54.990 forintos áron kapható a magenta szolgáltatónál.

BlackBerry 8100 Pearl
A BlackBerry 8100 Pearl egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás telefon, mely 107 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 14,5 milliméter vastag. Az újdonság legfontosabb ismertetőjele a QWERTY kiosztású billentyűzet, mely a SureType technológiára építkezik.

Az egyedi módon 240×260 pixeles felbontással rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a hátfalba integrált, vakus digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. A belső memória 64 MB-os kapacitással bír és microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető (maximum 2 GB-ig).

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) új BlackBerry a GPRS mellett az EDGE adatátvitelt is támogatja, ellenben a 3G és a HSDPA sajnos még hiányzik belőle. A 88 gramm tömegű, Bluetooth 2.0-képes, MP3 lejátszós BlackBerry Pearl egyébként a gyártó első multimédiás készüléke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek