Connect with us

technokrata

Wi-Fi-s csúszkamobil elérhető áron: Samsung P260

Kütyük

Wi-Fi-s csúszkamobil elérhető áron: Samsung P260

Ez a Samsung mobil teljesen hétköznapi adottságokkal rendelkezik, de azért van benne egy egyedi szolgáltatás is.

A Samsungtól már megszokhattuk, hogy szinte hétről-hétre, napról-napra ontja magából az egymástól csak alig különböző sliderphone-okat. A most bemutatandó Samsung SGH-P260 sem lenne különösebben izgalmas modell, ha nem lenne benne például Wi-Fi kontroller, vagy UMA kompatibilitás. Érdekesen hangzik, nemdebár?

A 119 gramm tömegű újdonság szétcsúsztatható kialakítást kapott a tervezőasztalon és alaphelyzetben 101 milliméter hosszú, 50 milliméter széles, illetve 17 milliméter vastag. Az említett tömegben egyébként már a 960 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor is benne foglaltatik, mely optimális esetben 220 órás készenléti időt, illetve mintegy 3 órás beszélgetési időt képes biztosítani.

A hátul elhelyezett kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fényképek, illetve QCIF (176×144 képpont) felbontású videófelvételek készíthetők, melyek aztán a 25 MB-os integrált memóriában, illetve microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű (262.144 színárnyalat). Szólnunk kell továbbá a Bluetooth (A2DP) támogatásról, az USB csatlakoztathatóságról, a GPRS és EDGE adatátvitelről, illetve az MP3/MPEG4 lejátszó funkciókról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek