Connect with us

Hirdetés

technokrata

Wi-Fi-s csúszkamobil elérhető áron: Samsung P260

Kütyük

Wi-Fi-s csúszkamobil elérhető áron: Samsung P260

Ez a Samsung mobil teljesen hétköznapi adottságokkal rendelkezik, de azért van benne egy egyedi szolgáltatás is.

A Samsungtól már megszokhattuk, hogy szinte hétről-hétre, napról-napra ontja magából az egymástól csak alig különböző sliderphone-okat. A most bemutatandó Samsung SGH-P260 sem lenne különösebben izgalmas modell, ha nem lenne benne például Wi-Fi kontroller, vagy UMA kompatibilitás. Érdekesen hangzik, nemdebár?

A 119 gramm tömegű újdonság szétcsúsztatható kialakítást kapott a tervezőasztalon és alaphelyzetben 101 milliméter hosszú, 50 milliméter széles, illetve 17 milliméter vastag. Az említett tömegben egyébként már a 960 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor is benne foglaltatik, mely optimális esetben 220 órás készenléti időt, illetve mintegy 3 órás beszélgetési időt képes biztosítani.

A hátul elhelyezett kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fényképek, illetve QCIF (176×144 képpont) felbontású videófelvételek készíthetők, melyek aztán a 25 MB-os integrált memóriában, illetve microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű (262.144 színárnyalat). Szólnunk kell továbbá a Bluetooth (A2DP) támogatásról, az USB csatlakoztathatóságról, a GPRS és EDGE adatátvitelről, illetve az MP3/MPEG4 lejátszó funkciókról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés