Connect with us

technokrata

2 Mbps-os, szimmetrikus DSL

Kütyük

2 Mbps-os, szimmetrikus DSL

Augusztus 1-től indítja szimmetrikus DSL-szolgáltatását a VIVAnet.

Az internet-előfizetők eddig csak kevés területen juthattak szimmetrikus DSL-hez – az ország legnagyobb részén a nagyobb költséggel járó bérelt vonalat kellett választaniuk ahhoz, hogy a feltöltés is szélessávon történjék. A feltöltés sebessége különösen fontos azoknak a vállalkozásoknak, amelyek szolgáltatási folyamataiban nagy szerepe van a webes platformon továbbított tartalomnak: ilyenek lehetnek a tervezőirodák, de bármely más profilú vállalkozás is, ha különböző telephelyei között interneten folyik az adatforgalom.

A VIVAnet Kft. két sávszélességen, 1 Mbit/s és 2 Mbit/s sebességen, T-Com területen nyújt SHDSL szolgáltatást augusztus 1-től. A korábbi szimmetrikus DSL-megoldásokhoz képest lényegesen több helyen, az ország 77 városában és azok környékén igényelhető az SHDSL, és ami különösen fontos a szolgáltatás nagyobb elérhetősége szempontjából: az SHDSL számottevően kisebb költséget jelent a felhasználónak, mint a bérelt vonal. Az 1 Mbit/s sebességű SHDSL díja havi nettó 34.900 Ft, a 2 Mbit/s pedig havi nettó 56.900 Ft, kétéves hűségszerződés esetén.

„Arra számítunk, hogy a szimmetrikus DSL-szolgáltatás kiterjesztésével, ami elsősorban a földrajzi és a költségkorlátok lebontását jelenti, számos vállalkozás építheti be üzleti folyamataiba a nagysebességű feltöltés előnyeit” – mondta dr. Bödecs Béla, a VIVAnet ügyvezetője.

A VIVAnet Kft. díjmentes szolgáltatásokat is nyújt: pl. 4 darab fix IP cím, PCMCIA kártya, domain regisztráció, PHP futtatás, vagy wi-fi router bérlése.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek