Connect with us

technokrata

2 Mbps-os, szimmetrikus DSL

Kütyük

2 Mbps-os, szimmetrikus DSL

Augusztus 1-től indítja szimmetrikus DSL-szolgáltatását a VIVAnet.

Az internet-előfizetők eddig csak kevés területen juthattak szimmetrikus DSL-hez – az ország legnagyobb részén a nagyobb költséggel járó bérelt vonalat kellett választaniuk ahhoz, hogy a feltöltés is szélessávon történjék. A feltöltés sebessége különösen fontos azoknak a vállalkozásoknak, amelyek szolgáltatási folyamataiban nagy szerepe van a webes platformon továbbított tartalomnak: ilyenek lehetnek a tervezőirodák, de bármely más profilú vállalkozás is, ha különböző telephelyei között interneten folyik az adatforgalom.

A VIVAnet Kft. két sávszélességen, 1 Mbit/s és 2 Mbit/s sebességen, T-Com területen nyújt SHDSL szolgáltatást augusztus 1-től. A korábbi szimmetrikus DSL-megoldásokhoz képest lényegesen több helyen, az ország 77 városában és azok környékén igényelhető az SHDSL, és ami különösen fontos a szolgáltatás nagyobb elérhetősége szempontjából: az SHDSL számottevően kisebb költséget jelent a felhasználónak, mint a bérelt vonal. Az 1 Mbit/s sebességű SHDSL díja havi nettó 34.900 Ft, a 2 Mbit/s pedig havi nettó 56.900 Ft, kétéves hűségszerződés esetén.

„Arra számítunk, hogy a szimmetrikus DSL-szolgáltatás kiterjesztésével, ami elsősorban a földrajzi és a költségkorlátok lebontását jelenti, számos vállalkozás építheti be üzleti folyamataiba a nagysebességű feltöltés előnyeit” – mondta dr. Bödecs Béla, a VIVAnet ügyvezetője.

A VIVAnet Kft. díjmentes szolgáltatásokat is nyújt: pl. 4 darab fix IP cím, PCMCIA kártya, domain regisztráció, PHP futtatás, vagy wi-fi router bérlése.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd