Connect with us

technokrata

Sportmobil a Samsungtól: lépésszámláló és pulzusmonitor

Kütyük

Sportmobil a Samsungtól: lépésszámláló és pulzusmonitor

A Samsung legújabb mobiltelefonja a sportos vásárlók számára készült.

A keresztségben Samsung SGH-F110 nevet kapott újdonságot a dél-koreai székhelyű gyártó nem egyedül, hanem az egyik legnagyobb sportcéggel, az Adidas-szal karöltve fejlesztette ki. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mitől lesz sportos egy mobiltelefon? Nos ez esetben konkrétan attól, hogy a készülékbe olyan funkciók kerültek, mint például a lépésszámláló, a pulzusmonitor, vagy éppen a kalóriaszámláló.

Érdekesség, hogy a telefon MP3 zenelejátszó szoftvere automatikusan olyan muzsikát tölt be egy előre meghatározott playlist-ről, melynek hangulata, illetve BPM-je éppen passzol a felhasználó szívverésének üteméhez. Magyarul a mobil más zenét szolgáltat futás közben és megint más zenét gyalogláskor.

A 101,5 milliméter hosszú és 45 milliméter széles Samsung F110 14,5 milliméter vastag. A hátlapban egy 2 megapixeles felbontású CMOS szenzoros digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Samsung F110 kapcsán említést érdemel továbbá a GPRS és EDGE adatátviteli technológia, a Bluetooth 2.0 kontroller, az USB 2.0 csatlakoztathatóság, a sztereó FM rádió, illetve a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség.

A készülék hivatalos bejelentési időpontja, illetve várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp