Connect with us

technokrata

Sony Ericsson P3i: minden, amit tudni érdemes

Kütyük

Sony Ericsson P3i: minden, amit tudni érdemes

Friss információk érkeztek a Sony Ericsson egyelőre még titkos, új csúcsmobiljáról.

A formai megoldásait illetően nagy mértékben a Sony Ericsson P1i-re hasonlító, de egyes elemeit illetően a Sony Ericsson P990i-re hajazó Sony Ericsson P3i-ben várakozások szerint egy négynormás (850/ 900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, és fontos újdonság, hogy a készülék immár nem csak GPRS és UMTS, hanem EDGE és HSDPA hálózatokban is használható. Egyes források úgy tudják, hogy a telefon nem csak a HSDPA-t, hanem még a HSUPA-t is támogatja.

Az 5 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép természetesen autofókuszos, videófelbontása azonban egyelőre ismeretlen. Szinte teljesen biztosra vehető, hogy a kamera nem kapja meg a már jól ismert Cyber-shot típusjelzést, és kevesebb funkcióval rendelkezik majd, mint a K850i hasonló felbontású fényképezőgépe.

A 2,8 colos képátlójú érintőkijelző 640×480 pixeles (VGA) felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A belső memória 160 MB-os kapacitású és Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. Fontos megjegyezni, hogy a P3i kissebb, vékonyabb és egyben könnyebb is lesz a cég korábbi okostelefonjainál.

Említést érdemel még az integrált GPS-vevő, a spéci QWERTY billentyűzet, a Bluetooth 2.0 és Wi-Fi (802.11b/g) vezérlő, a natív VoIP támogatás, valamint a Symbian operációs rendszer és az UIQ 3.2-es, vagy talán már UIQ 4.0-ás felhasználói interfész. A P3i hivatalos bejelentésére várhatóan idén ősszel kerül majd sor, a kereskedelmi forgalmazás azonban várhatóan csak valamikor 2008 második negyedévében kezdődik majd meg.

Egyelőre ennyi, idővel pedig majd kiderül, hogy ezeknek az információknak mennyi az igazságtartalma.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp