Connect with us

technokrata

Motorola csúcsmobilt ingyen!?

Kütyük

Motorola csúcsmobilt ingyen!?

Ki gondolná, hogy a Motorola legújabb high-end telefonját akár ingyen is be lehet szerezni…

Az egyik brit mobil operátor gondolt egyet és a napokban Motorola Z8 akciót indított, melynek lényege, hogy 18 hónapos hűségszerződés aláírása esetén teljesen ingyen és bérmentve adja ügyfelei számára az említett készüléket. Az ügyfeleknek a másfél év alatt 35 fontos havi tarifát kell fizetniük, ajándékba pedig még egy 80 font értékű Motorola S9 sztereó Bluetooth headsetet és egy 512 MB-os memóriakártyát is kapnak. Könnyen kiszámolható, hogy 18 hónap alatt 630 fontot, vagyis mintegy 235 ezer forintot kell fizetni az O2-nek.

Motorola Z8
A MotoRIZR Z8 egyedi szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik: a ˝kick slider˝ mechanizmus lényege, hogy a telefon hátoldala nem sík, hanem enyhén görbített formájú, így nyitott állapotban a kijelző enyhén meg van döntve a felhasználó felé.

A Z8 nem hagyományos mobil, hanem okostelefon besorolású: a készüléken Symbian 9.2 operációs rendszer, illetve a legújabb UIQ 3.1 felhasználói interfész kapott helyet. A 15,3 milliméter vastag telefonban egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT LCD lapul, mely több mint 16 millió színárnyalatú és 2,2 colos képátlójú (35×50 milliméter).

Jó szokásához híven a Motorola ezúttal sem feledkezett meg a villámgyors adatátviteli technológiákról, vagyis a 3G-ről és a 3,5G-ről. A Z8-ba került HSDPA kontroller révén akár 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető!

A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera nyolcszoros digitális zoommal és LED-segédfénnyel, valamint videófelvevő képességgel van felvértezve, a 90 MB-os belső memória pedig 4 GB-ig bővíthető, természetesen microSD memóriakártyák révén.

A Motorola Z8 ajánlott európai végfelhasználói ára 500 euró, vagyis mintegy 125 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom