Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható: Nokia 7500 divatmobil – 45 ezerért!

Kütyük

Már kapható: Nokia 7500 divatmobil – 45 ezerért!

Piacon a legújabb Nokia fashion mobil.

A Nokia a napokban megkezdte a nemrégiben bejelentett Nokia 7500 Prism kereskedelmi forgalmazását. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a telefont a mi kontinensünkön egyelőre nem lehet kapni, hanem csak Kínában és Hongkongban. Ez egyébként a Nokia egyik legolcsóbb divatmobilja, lévén, hogy az említett országokban átszámítva mintegy 45 ezer forintos áron debütált a készülék. Nem is rossz ajánlat!

A Nokia 7500 Prism a piacvezető gyártó legújabb 7-es sorozatú, elsősorban designra kihegyezett modellje. A hagyományos mobiltelefon besorolású készüléken az S40 szoftver vadonatúj, ötödik kiadása teljesít szolgálatot. A 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú kijelző QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, és nem kevesebb mint 16 millió színárnyalat büszke tulajdonosa.

A hátfalba szerelt digitális fényképezőgépben egy 2 megapixeles CMOS szenzor lakozik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők, sötétben akár LED-vaku segítségével is.

Említést érdemel továbbá a fejlett MP3 lejátszó funkció, a Visual Radio támogatású sztereó FM rádió, az elektronikus levelezési kliens, a Bluetooth 2.0 és USB 2.0 adatátvitel, a GPRS és EDGE technológia, illetve a microSD memóriakártyás bővíthetőség. A candybar formájú Nokia 7500 Prism egyébként 109 milliméter hosszú, 43,9 milliméter széles és 14,4 milliméter vastag.

A microUSB interfészes Nokia 7500 Prism-nek létezik egyébként egy UMTS kompatibilis testvérmodellje is, mely a közeljövőben feltehetően Nokia 7900 néven fog debütálni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés